10 év Early Access után érkezik a 7 Days to Die 1.0-ás verziója

10 év Early Access után érkezik a 7 Days to Die 1.0-ás verziója

Zombik, vér, fegyverek és sok egyéb vár.

Ha őszinték vagyunk, akkor egy jó zombis játéknak mindig örül az ember. Ez a téma végtelen lehetőséget rejt magában, nem véletlenül készült már annyi, ebbe a kategóriába eső cím. Ahol nagy a merítés, ott természetesen könnyebben becsúsznak gyengébb alkotások is, de jelenleg is több tucat olyan zombi tematikájú játék elérhető, melyek felejtetetlen kalandot biztosítanak a számunkra. Az egyik ezek közül a 7 Days to Die, aminek az Early Access verziója 2013 decemberében vált elérhetővé, azóta pedig egy nagyon komoly játékosbázis épült ki köré, ami elsősorban a fejlesztők folyamatos munkájának és odafigyelésének köszönhető, akik most egy örömteli bejelentéssel lepték meg a rajongókat.

Immáron hivatalos, hogy a következő hónapban érkezik a 7 Days to Die 1.0-ás verziója, ami képes lesz új szintre emelni az eddig is magával ragadó élményt. Játékosok százezrei várják, hogy megtapasztalhassák ennek a nyílt világú sandbox RPG-nek a következő szintjét.

A fejlesztők elárulták, hogy a játék ára ezen esemény után emelkedni fog – jelenleg 22,99 euró –, és olyan újdonságokat tartalmaz majd, mint például az küldetések, több vér, jobb és összetettebb járművek, történetmód, de még tovább sorolhatnám. Fontos, hogy ígéretük szerint még évekig érkeznek majd hozzá különböző frissítések, így nem fogunk kifogyni a felfedezhető tartalmakból. Az 1.0-ás verzióhoz pontos dátumot még nem kaptunk, de minden bizonnyal hamarosan már többet fogunk tudni.

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár