EA FC 24: Itt a tökéletes Szoboszlai-lap?

EA FC 24: Itt a tökéletes Szoboszlai-lap?

Még a végén az EA FC 24-ben is a meta részévé válik a magyar labdarúgó.

Tavaly nyáron 70 millió euró fejében igazolt át Szoboszlai Dominik az RB Leipzigtől a Liverpoolba. Ezzel kétszeresen is minden idők legdrágább magyar játékosának mondhatja magát, most azonban sikerült még egy mérföldkövet elérnie, hiszen bekerült az EA FC 24 egyik legjobb promójába, a Team of the Seasonbe. Éppen ezért egy új kártyát is kapott a még mindig csak 23 esztendős kiváló labdarúgó. A TOTS verziója 90-es OVR ratinget kapott, de ez még csak a jéghegy csúcsa.

A szezon csapatában azok a játékosok kaptak helyet, akik a 2023/24-es idényben a legjobb és legkiegyensúlyozottabb teljesítményt nyújtották szeptembertől egészen mostanáig. Szoboszlai egyike ezen futballistáknak, és bár az utóbbi időben akadnak olyanok is akik egyre erőteljesebben kritizálják a játékát, még mindig az egyik legbiztosabb pontja a Liverpoolnak. Az új lapja ennek ellenére egyesek szerint nagyon király, és elképesztően jó statokkal lett megáldva, ráadásul a támadásokhoz szükséges minden mutatóban 90 feletti értékkel rendelkezik. Kicsit fura viszont, hogy védekezésben mindössze 43-as pontszámot kapott, miközben rengeteget fejlődött ezen a téren, és a csapatában is sokszor segíti ki a védelmet, illetve labdákat szerez. Ami pedig az egyik legjobb dolog az új lapját illetően, hogy 3 extra playstyle-t is aktiválni lehet rajta.


Kép forrása: m4sport.hu

Néhányan már élesben is letesztelték Szoboszlai új kártyáját és úgy jellemezték, hogy egy vadállat, de akad olyan játékos is, aki a tökéletes TOTS lapnak tartja.

Kövess Minket!