Programváltozás a Budapest Comic Conon, új vendégek jönnek a májusi rendezvényre

Programváltozás a Budapest Comic Conon, új vendégek jönnek a májusi rendezvényre

Május 18. és 19., irány a Budapest Comic Con!

Májusban ismét a hazai gaming, filmek, sorozatok, cosplay, esport és társasjátékok rajongóit hívja majd Budapest, hiszen május 18-án és 19-én, két teljes napon át dübörög majd a Budapest Comic Con! Már akár most, ebben a percben is megválthatod a jegyedet az eseményre, de ne szaladjunk még annyira előre. Sajnos az élet ismét közbeszólt, néhány vendégnek le kellett mondania a szereplését, de ne aggódjatok egy percig sem, a szervezők máris bejelentették a kiesők pótlását!

Sajnos munkájuk miatt, a korábban beharangozott Graham McTavish és Alexander Ludwig nem tudnak majd Budapestre látogatni. A két kiesőt azonban három új vendéggel is pótolják. A 2024-es Budapest Comic Con vendége lesz Jerome Flynn (Trónok Harca), Clive Standen (Vikingek) és Afshan Azad (Harry Potter) is. Velük együtt már hatra emelekdett a rendezvény sztárvendégeinek listája.

Ezeket olvastad már?

A következő színészekkel találkozhatsz majd a 2024-es Budapest Comic Conon:

  • Deep Roy (Star Trek, Charlie és a csokigyár)
  • Eric Roberts (Batman, A feláldozhatók)
  • Eric Avari (Csillagkapu, A múmia)
  • Jerome Flynn (Trónok Harca)
  • Clive Standen (Vikingek)
  • Afshan Azad (Harry Potter) 

A jegyek már elérhetőek, ha szeretnél kilátogatni a Budapest Comic Conra, csapj le a számodra leginkább szimpatikus jegytípusra, még ma. Találkozunk a Comic Conon, május 18-án és 19-én!

Kövess Minket!



Gamer szótár