A berlini fallal együtt omlanak le az árak az Epic Games Store-ban – heti ingyen játékok

A berlini fallal együtt omlanak le az árak az Epic Games Store-ban – heti ingyen játékok

Nem egy, nem kettő, rögtön három játékot ad ingyen az Epic Games Store ezen a héten.

Ismét elérkezett az idő, hogy ingyen játékokat húzz be az Epic Games Store-ból. A The Big Con és a Town of Salem 2 egészen eddig a percig voltak elérhetőek ingyen vagy olcsóbban, most pedig két hasonlóan remek játék váltja őket a kínálatban. De akkor sem kell aggódni, ha valamiért nem nyerné el a tetszésed egyik ajánlat sem, mert kereken egy hét múlva valami olyat ad majd az Epic Games ingyen, amitől valószínűleg leesik az állad.

INDUSTRIA

Ebben a 2021-es lövöldözős játékban egy alternatív valóságba kalauzolnak el a fejlesztők. A történet szerint a berlini fal leomlásának estéjén egy fiatal nő, Nora, az eltűnt kollégáját igyekszik megkeresni egy párhuzamos dimenzióban. A rejtélyes játék története és látványa is fantasztikus, pedig az INDUSTRIA egy indie cím, nem egy AAA-s stúdió alkotása. Szóval a tény, hogy mindezt most ingyen kapod meg 5 520 forint helyett, elégnek kell legyen ahhoz, hogy meggyőzzőn róla.

Ezeket olvastad már?

LISA: THE DEFINITIVE EDITION

A LISA: The Definitive Edition eddig csak konzolokon volt elérhető, azonban csütörtöktől megtalálható lesz az Epic Games kínálatában is. Ezért is annyira örömteli, hogy rögtön a debütálás percétől kezdve ingyen osztogatják. Ez a kiadás valójában nem is egy, hanem két játékot tartalmaz, hiszen a LISA: The Painful RPG-t és folytatását, a LISA: The Joyfult is tartalmazza a csomag. Ha valamiért lecsúszol az ingyenes héten a LISA: The Definitive Editionről, akkor utána már 8 700 forintot fognak kérni érte, szóval jobban jársz, ha sietsz!

Kövess Minket!



Gamer szótár