Szinte meztelenre vetkőztetheded a Stellar Blade főszereplőjét egy rejtett skinnel

Szinte meztelenre vetkőztetheded a Stellar Blade főszereplőjét egy rejtett skinnel

Egy überszexi bikinit is meg lehet szerezni a játékban, mutatjuk hogyan teheted ezt meg.

A Stellar Blade nagyszerű fogadtatásban részesült, és úgy tűnik bevált a SHIFT UP Corporation terve, miután egy elképesztően vonzó főszereplővel igyekeztek még izgalmasabbá tenni a hack & slash alkotásukat. Eve ennek ellenére nem csak szenzációs idomokkal rendelkezik, de a karddal is parádésan bánik. Emellett a történet, az atmoszféra és a játékmechnika is meggyőző, ezért a legtöbb teszt alapján azt lehet mondani, hogy egy remek kis cím született. A nap végén azonban úgy is az lesz a legfontosabb, hogy kinek milyen skint sikerült megszereznie a topmodell főszereplőre, és talán emiatt döntött úgy a fejlesztőcsapat, hogy egy szexi bikinit is belecsempésznek a játékba.

Ezeket olvastad már?

Mi sem jobb módja annak, hogy stílusosan intézd el az ellenségeidet, mintha egy fürdőruhában tennéd mindezt? A legjobb az egészben, hogy már meg is született egy útmutató arról, hogyan csaphatsz le a Blue Monsoon bikinire a Stellar Blade-ben. Ezt a skint egy Xionban található hirdetőtáblán fellelhető feladat teljesítése után kapod meg. A feladat neve Precious Treasure (Drága kincs):

A küldetés miatt el kell utaznod a Nagy Sivatagba – oda ahová az alábbi térképen látható. A Precious Treasure feladat automatikusan megjelenik, amint befejezed a régió célkitűzéseit.

A Stellar Blade-ben a kék monszun bikinit csak a Nagy Sivatag délkeleti részén gyűjtheted be. Ott találod meg egy autópálya romjait. Ha a déli rész felől közelítesz (azaz a Solar Tower közelében), akkor rájössz, hogy nem lehet feljutni a tetejére. Ezért egyszerűen csak kövesd az autópályát, ahogy az észak felé kanyarog. Végül látni fogsz egy lejtős szakaszt, amin felmászhatsz. Menj tovább az úton, amíg meg nem látsz egy buszt. Lődd ki a robbanó hordókat, hogy az lezuhanjon, így át tudsz kelni a résen. Innen már csak a piros láda a fontos. Benne megtalálod a Stellar Blade Blue Monsoon bikinit Eve-nek.

Ezzel a Precious Treasure célkitűzés is teljesül, és le tudod adni a hirdetőtáblánál.

Kövess Minket!



Gamer szótár