Új színészekkel és új cosplayerekkel gazdagodott a 2024-es Budapest Comic Con

Új színészekkel és új cosplayerekkel gazdagodott a 2024-es Budapest Comic Con

Nagy változásokkal és izgalmas hírekkel folytatódik az idei Budapest Comic Conra való felkészülés.

A rendezvény két bejelentett sztárja sajnos nem tud részt venni a eseményen: Graham  McTavish egy új-zélandi forgatás, míg Alexander Ludwig egy másik filmszerep miatt nem tud részt  venni a Conon. A BCC csapata az elmúlt napokban több színésszel is felvette a kapcsolatot annak érdekében, hogy méltó helyetteseket találjanak a kimaradó vendégek helyett.

Örömmel jelentjük be, hogy a rövid idő ellenére sikerült remek színészeket meghívni! A  rendezvény újabb sztárvendégei között köszönthetjük Jerome Flynnt a Trónok harca, Clive Standent a Vikingek, és Afshan Azadot a Harry Potter filmekből! Hozzájuk dedikáló, és fotós  jegyek is elérhetőek már, hasonlóan az eddig bejelentett vendégekhez (Deep Roy, Erick Avari, Eric Roberts) is.

A színészek mellett véglegesedett a meghívott Cosplay-fellépők listája is: AJ Designs GmbH, Don  Esteban és Taryn mellett Pretzl is erősíti idén a cosplayerek sorait. Mindegyik vendéggel lesz  lehetőség találkozni egy szervezett meet & greet keretei között, amiről a szervezők hamarosan  bővebb tájékoztatást adnak a Budapest Comic Con hivatalos Facebook oldalán. 

Az árusok és a kitelepült képregényalkotók listája is bővült, közel száz standot barangolhatnak  végig az egyedi és érdekes csecsebecséket és képregényeket keresők. Az Artist Alley teljes  listájáról itt olvashattok bővebben.

Aki nem autóval közelítené meg a rendezvényt annak pedig aggodalomra semmi ok, mivel a  szervezők a hétvégére is biztosítják a rendszeres BKK járatokat, amelyekkel az Örs vezér teréről  könnyen megközelítő lesz az év filmes rendezvénye.

Borítókép: facebook.com/pretzlcosplay

Kövess Minket!Gamer szótár