Egy hadsereg dolgozik a Battlefield legújabb részén

Egy hadsereg dolgozik a Battlefield legújabb részén

Soha ennyien nem serénykedtek még egy Battlefield játékon sem, mint most.

Andrew Wilson vezérigazgató előlépett az árnyékból és közölte, hogy szerinte az EA-nél többen dolgoznak az új Battlefielden, mint ezelőtt a franchise történetében bármikor. A vállalat legutóbbi negyedéves eredménybeszámolója során hangzott el ez a nyilatkozat.

„Ez a legnagyobb Battlefield-csapat a franchise történetében. Néhány héttel ezelőtt meglátogattam őket, és nem is lehetnék izgatottabb attól, amit mutattak a játékból.”

Ezeket olvastad már?

Áprilisban az EA bejelentette, hogy a Motive-ot – a Star Wars: Squadrons és a Dead Space remake mögött álló stúdiót – áthelyezik a Battlefield fejlesztésére. Ez egyelőre nem tudni, hogy jó ötlet volt-e, hiszen a Vasember-játékkal is őket bízták meg, ez pedig simán eredményezheti azt, hogy túl nagy teher nyomja majd a vállukat a munkálatok során. Mindenesetre ami az új Battlefield játékot illeti, Wilson elégedett a fejlesztéssel és bízik a sikerében.

„Most töltöttem egy csomó időt a kollektív Battlefield-csapattal, játszottam a játékkal, és annyit elmondhatók, hogy ez egy újabb fantasztikus live-service [élő szolgáltatás] alkotás lesz.” – osztotta meg gondolatait.

A Battlefield-sorozat következő epizódját a pletykák szerint valamikor 2024-ben mutatják be, és eközben arra is fény derült, hogy a Battlefield 2042-nek a 7. szezonja lesz az utolsó.

Mit gondolsz, azzal, hogy minden eddiginél többen dolgoznak az új Battlefielden, végre tényleg kapunk egy jó játékot?

Kövess Minket!



Közvetítések