Nagy GTA 6 bejelentésre készül a Rockstar Games?

Nagy GTA 6 bejelentésre készül a Rockstar Games?

A közösségi média ma délutánra megtelt olyan posztokkal, amelyek a GTA 6 hivatalos honlapjáról előtúrt információk alapján valami nagy dobásról spekulálnak.

Tegnap mi is írtunk arról a pletykáról, miszerint a Take-Two május 16-ra tervezett pénzügyi beszámolóján a Grand Theft Auto következő, hatodik epizódja is szóba kerülhet majd. Erre utalhat például az is, hogy csak úgy, mint az első előzetes kiadásakor, most is kipucolta a Rockstar Games az Instagram-fiókját. Ám mióta ez a pletyka beindult, az éles szemű rajongók még több bizonyítékot találtak arra, hogy valamiféle bejelentéssel készül aznap a fejlesztőcsapat.

Mint az Insider Gaming is írja, a közösségi média ma délutánra megtelt olyan posztokkal, amelyek a GTA 6 hivatalos honlapjáról előtúrt információk alapján valami nagy dobásról spekulálnak. A weboldal ugyanis mostanában frontenden és backenden is frissült, és például új képeknek szánt helyekkel bővült. Négy új helyfoglaló került be, amelyek képernyőmentések beágyazására szolgálhatnak. Továbbá még egy másik, amely mérete, alakja alapján a játék hivatalos borítójának helye lehet majd. Az erre utaló információkat a Rockstar Games API-ból kiszedett adatok alapján is ellenőrizhetitek.

Ezeket olvastad már?

Miután ez kiderült, a Rockstar visszaállította a korábbi állapotára a honlapot, tehát mostanra kevés nyoma maradt a helyfoglalóknak. Ennek fényében nehéz megmondani, hogy tényleg készül valamire május 16. miatt a fejlesztőcsapat, vagy csak egyszerűen kiment élesben egy olyan frissítés, amit csak sokkal később akartak közzétenni. Mindenesetre is, a pénzügyi beszámoló közeledtével nagyon valószínű, hogy kapunk majd új információkat a játékról, esetleg egy második előzetest is. De ha ezek még nem is jönnek, a tervezett megjelenési dátumáról biztosan szó esik majd, hiszen 2025-ben már a boltok polcain szeretné viszontlátni a GTA 6-ot a Take-Two.

Kövess Minket!



Gamer szótár


Közvetítések