Világrekorder építménnyel és izgalmas újításokkal tér vissza a 2024-es Mastercard Budapest Comic Con!

Világrekorder építménnyel és izgalmas újításokkal tér vissza a 2024-es Mastercard Budapest Comic Con!

Ne feledjétek, május 18-án és 19-én jön a Mastercard Budapest Comic Con 2024! A hivatalos honlapon még lecsaphatsz a jegyedre.

Budapestre érkezik a világ legnagyobb, LEGO kockákból épült diorámája, amelynek felépítésében a látogatók is részt vehetnek! A nem mindennapi installációt egy nagyváradi apa-fia duó álmodta meg, és a Star Wars univerzumból ismert Lothal bolygó felszínét ábrázolja. A 45 négyzetméteres terepasztal három éven keresztül épült, több mint 1 millió LEGO kockából áll és mintegy 1500 LEGO minifigura található rajta. 

A hatalmas építmény, amely nemrég megdöntötte a legnagyobb LEGO kockákból épült dioráma világrekordját, a LEGO Star Wars 25. évfordulóját ünnepli, és egyedülálló élményt kínál nem csak a Csillagok Háborúja rajongói, hanem minden odaérkező számára. A vállalkozó kedvű látogatók szombat reggel 10 órától egy-egy kockával hozzá is járulhatnak a monumentális építmény befejezéséhez a Hungexpo E csarnokában. 

A szervezők egy külön ajándékkal kedveskednek azoknak, akik fotós jegyet vásárolnak a Szerencsejáték Zrt. által bemutatott Star Zone-ba. Az elkészült képek a helyszínen kinyomtatásra is kerülnek, így dedikáló jegy váltásának fejében a látogatók a sztárokkal közös képeikre is kérhetnek autogrammot.

A Mastercard Budapest Comic Con új társrendezvénye a Board Game Expo is érdekes információkkal jelentkezett az érdeklődők számára. Több mint 300 asztallal és egész napos színpadi programokkal várják a játszani vágyókat. Emellett sok feltörekvő magyar játékfejlesztővel, még piacon nem kapható játékkal és közönségkedvenc társasjátékokkal is találkozhatnak a vendégek a hétvége során.

Kövess Minket!



Gamer szótár