Fél évvel a megjelenése után is új területeket hódít meg az Assassin's Creed Mirage

Fél évvel a megjelenése után is új területeket hódít meg az Assassin's Creed Mirage

Picit több, mint egy hónap és visszatér az Assassin's Creed Mirage.

Terveztél már magadnak nyári programokat? Le van már foglalva a nyaralás és már kivetted a szabit? Hát, van egy rossz hírünk, úgyis a képernyők előtt fogsz terpeszkedni, a Ubisoft tesz róla. Bár mostanában egyre több infó érkezik az Assassin's Creed RED-ről és a Hexéről is, azokra a játékokra még egy picit várnunk kell. Ettől függetlenül idén nyáron sem maradunk AC nélkül! A tavaly megjelent Assassin's Creed Mirage bár egyértelmű, hogy nem a széria legjobbja, mégis betartotta azt amit előzetesen ígért, visszatért a gyökerekhez, egy olyan modern AC-játék volt, ami egyszerre retró is. Nem hibátlan, de kellően szórakoztató és izgalmas volt a Mirage, ami most egészen új területeket hódít majd meg.

Idén nyáron, egész pontosan június 6-án az Assassin's Creed Mirage megérkezik iOS-re is, iPhone 15 Prora, iPhone 15 Pro Maxre, iPad Airre és iPad Prora, amiket legalább M1-es chip hajt. Bár az irányítást a mobil eszközökre szabták, a Ubisoft állítása szerint a játékélmény nem torzul, iOS-en is ugyanolyan élményt kapunk majd, mint konzolokon.

A játék 90 percnyi játékidő erejéig ingyenesen kipróbálható lesz, utána viszont, ha megtetszik a játék, akkor 49,99 dollárt kell kicsengetnünk érte.

Kövess Minket!



Gamer szótár