Akár 80%-ot is spórolhatsz most a Paradox Interactive játékain

Akár 80%-ot is spórolhatsz most a Paradox Interactive játékain

Továbbá a Paradox Interactive egyik legjobb játékát most akár ingyen is kipróbálhatod!

Szereted a jó játékokat és túl nehéz a pénztárcád? Akkor a Paradox Interactive kiadói vásárát a Steamen pont neked találták ki! A Cities: Skylines 2 miatt kissé megkopott renoméjú cég játékait általában csak egy évvel a kiadásuk után szabad megvenni, és szerencsére ezt az egyet leszámítva már mindegyik kiforrott (értsd, van hozzá sok jó DLC). Most pedig akár 80%-os akciót is kifoghatsz a jó játékaikra a Steamen. Továbbá a hétvégén ingyen kipróbálhatod a Crusader Kings III-at, a stratégiai szerepjátékot, ami után garantáltan elveszíted az időérzéked és az életed számtalan egyéb, ma még fontosnak tűnő aspektusát is.

No de, mit adnak és mennyiért? Mindenképp hasznosnak éreztük kiemelni, hogy az Europa Universalis IV: Ultimate Bundle jelenleg 56%-os kedvezménnyel kapható. Ez azt jelenti, hogy 127 822 forint (ezt még leírni is fájt) helyett most potom 56 603 forintért a tiéd lehet a játék és az összes kiegészítője. Ha ehhez valamiért nem jött meg a kedved (nem is értjük), akkor lehet jobban jársz a kb. 3 ezer forintos havi előfizetéssel. Mert igen, a Paradox már ilyet is kínál, annyira drága a csomag.

Ezeket olvastad már?

Ennél talán egy fokkal jobb biznisz a Paradox Discovery Bundle. Ha még soha egyetlen egy Paradox játékkal sem játszottál, akkor most egy áráért rögtön ötöt is kaphatsz! Az általában 53 471 forintba fájó pakk most egy 72%-os árvágásnak hála mindössze 18 956 forintért a tiéd lehet – pár fokkal barátibb így, meg kell hagyni. De mit is kapsz ezért cserében? Stellarist, Cities: Skylinest, Victoria 3-at, Across the Obelsiket és Europa Universalis IV-et. Fontos persze hozzátenni, hogy egy deka DLC nem jár ehhez, és a Paradox játékai azok nélkül nem teljesek. Viszont arra tökéletesen elég ez a csomag, hogy megismerkedj a játékokkal, majd kiválaszd közülük azt, amelyikre utána súlyos tízezreket költhetsz még kiegészítők formájában. Zseniális, nemdebár?

Ha kíváncsi vagy rá, hogy az EU4-en túl mennyibe kerülnek az egyes Paradox játékok most, akkor kattints az alábbi képre:

Galéria

Kövess Minket!



Gamer szótár