Videón az ESL Pro League történetének legjobb clutch körei

Videón az ESL Pro League történetének legjobb clutch körei

NiKo, cadiaN és refrezh clutch köreinek a mai napig nehéz lenne párt találni, és az ő lehetetlen köreik még csak a jéghegy csúcsai!

Végéhez közeledik az ESL Pro League, ezt pedig hogyan is lehetne jobban ünnepelni, mint a már tíz éve folyó bajnokságsorozat legjobb clutch köreivel? Na ugye! A 19. szezonjánál tartó esemény számtalan legendás pillanatot hozott az elmúlt években: cadiaN bajnoki címet érő ace clutch-jára valószínűleg még az is emlékszik, aki nem néz Counter-Strike-ot. De a dán játékos Gambit elleni megmozdulásán túl is voltak ám szép fragek az EPL során, az ESL pedig vette a fáradtságot, hogy összeválogassa őket.

A 12 őrületes clutch-ot tartalmazó videó többek között olyan gyöngyszemeket tartalmaz, mint refrezh igencsak alulértékelt, Team Liquid elleni B-foglalása Infernón. Ez cadiaN esetéhez hasonlóan egy ace clutch volt, tehát a lehető legnehezebb feladat hárult a dánra. Refrezh itt az esélyekkel dacolva, türelmes játékkal mentette meg a Heroicot a biztos kieséstől 14:15-ös állásnál. Ezzel valójában még többet is tett le az asztalra, mint akkori csapattársa egy szezonnal korábban: a cadiaN-clutch 15:6-nál történt, vagyis volt még egy fél pályájuk arra, hogy lezárják a mérkőzést, míg refrezh esetében nem volt helye hibának.

De említhettük volna NiKo SK Gaming elleni megmozdulását is a 7. szezonból, mert az egy igazi klasszikus. A boszniai sztár rifler lényegében a kötőbe szorulva kapta szét a brazilokat Mirage-on, miközben arra is vigyáznia kellett, hogy a látómezőjéből kiszorult, pittyegő bombát fel ne szedjék a védők. De vannak még itt szép körök Nertztől, ropztól, FalleNtől, Stadodótól, FL1Ttől, ANGE1-től, twisttől, flushától és s1mple-től is, ha az eddig említett három nem győzne meg valamiért:

Ma már az elődöntőkhez ér az ESL Pro League, ezért ha kíváncsi vagy rá, kik érnek oda a fináléba a 19. szezonban, kapcsolódj be magyar nyelvű közvetítésünkbe! A meccsek 16:15-kor, illetve 19:30-kor kezdődnek.

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár