Hamarosan indul a 2024-es Nessaj Tour, itt vannak az első helyszínek és időpontok

Hamarosan indul a 2024-es Nessaj Tour, itt vannak az első helyszínek és időpontok

Kiderültek a Nessaj Tour első időpontjai és helyszínei.

Nessaj – hazánk egyik legnépszerűbb tartalomgyártója – úgy döntött, hogy a 2024-es év bizony az övé lesz. Pontosan két hete robbantotta fel az internetet első saját dalával, amit a mesterséges intelligencia segítségével hozott létre, majd ezt követte egy egész ilyen módon megalkotott album – előre szólok, hogy ezek a számok speciális zenei ízlést kívánnak meg, és ez különösen igaz a KUKI című slágerre. Pár nap elteltével ismételten rá irányult a rivaldafény, hiszen a Forbes Magyarország harmadik legértékesebb influenszerének választotta meg – csupán a TheVR és Whisper Ton előzte meg –, most pedig bejelentette a Nessaj Tourt, mely rendezvénysorozat keretében elindul, hogy felkeresse nézőit.

„közepesen ismert videós" idén a közösségének határon túli tagjaival indul felvenni a kapcsolatot, ahol a leírás szerint sor kerül szórakoztató programokra, szakmai előadásra, nyereményjátékokra, közös játékokra, kérdezz-felelekre, dedikálásra és fotózásra, valamint lehetőség lesz különleges merch termékeket megvásárolni. Mostanra közzé is lett téve az első két helyszín, ahol az alábbi időpontokban találkozhatunk Nessajjal.

  • Székelyudvarhely (Areo Events) – 2024.05.24
  • Komárno (Egressy Béni Városi Művelődési Központ) – 2024.06.23

Ez a lista a továbbiakban még bővülni fog, így érdemes figyelni a Nessaj Tour hivatalos oldalát. Ha a tavalyi hasonló rendezvénysorozatból indulunk ki, akkor biztosan nagy élményben lesz része minden odalátogatónak.

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár