Egy LoL játékos alkotta meg 2024 legabszurdabb skinjét

Egy LoL játékos alkotta meg 2024 legabszurdabb skinjét

Mindenki kedvenc géniusza, játékegyensúlyért felelős csapatvezetője, ex-kommentátora és playboy-a, Phreak már egyedi kinézet formájában is elérhető!

Több League of Legends hős is rendelkezik egy-két elrejtett mondattal vagy megszólalással amit a játék valamelyik nagy alakjától örökölt. Magyarország egyik leghíresebb League of Legends streamere és kommentátora, Pierce is kőbe véste már magát a játékban mikor a Riot "Hova szalad? SEHOVAAA!" aranyköpését átemelte mindenki kedvenc különleges kiadású Lux kinézetébe. Egészen pontosan az Elemetalista Lux skint használva, ultizás közben hangozhat el a híres megszólalás.

Phreaky Akshan

A League of Legends legújabb custom skinje tipikusan a "nem tudtam hogy szükségem volt rá, amíg meg nem kaptam" kategóriába esik. Nem tudjuk, miféle fajta rajongás vezethette RoloSaurio Reddit felhasználót ahhoz, hogy a legendás kommentátorából játékegyensúlyért felelős vezetővé avanzsált David "Phreak" Turley-t megformálja a játékban, de az biztos, hogy benne megvolt az, ami ehhez a feladathoz kellett. 

Phreak Akshan custom skin made by me :D
byu/RoloSaurio inleagueoflegends

A kinézet Phreaket még a játék kora szakaszából ismert, jellegzetes fekete Riot Games-es pólóban és kék farmerban ábrázolja, ami az első League of Legends világbajnokság közvetítéséből lehet ismerős a régi játékosoknak.

A Phreaky Akshan kinézet mozgásában, kinézetében és szövegeiben is nagyon jól hozza a legendás ex-kommentátort, támadások és képességhasználat közben olyan "hírhedté vált" mondatokat is elejt, mint az "Amúgy be tudod írni azt, hogy Karthus ult, nem kell pingelni", vagy a Champion Spotlight-ok jellegzetes kifejezése, a "Tons of Damage" is hallható Akshan ultija közben.

RoloSaurio egyébként egy linket is hagyott Reddit posztjában, amin keresztül ti is ki tudjátok próbálni az egyedi kinézetet. Sok játékos fél a custom skinek kipróbálásától mióta a Riot kötelezővé tette a Vanguard használatát, de egyenlőre úgy néz ki, hogy a legtöbb egyedi kinézet továbbra is játszható a League of Legends-ben.

Ti játszanátok LoL-os hírességet megörökítő skinnel?

Kövess Minket!



Gamer szótár