Valódi tankok árnyékában harcolhatsz a Digital Warriors WoT versenyén

Valódi tankok árnyékában harcolhatsz a Digital Warriors WoT versenyén

3v3-as formátumban küzdhetnek meg egymással Magyarország legjobb World of Tanks játékosai.

A nagy sikerű 2023-as Digital Warriors – Leopard Mission WoT-verseny idén folytatódik! A legautentikusabb hazai esport versenynek ezúttal is a Magyar Honvédség Klapka György 1. Páncélosdandárja ad otthont Tatán, azaz az ország legjobb World of Tanks játékosai, ismét igazi Leopard tankok árnyékában küzdhetnek meg a Digital Warriors bajnoki címéért, és az 1 000 000 Ft értékű összdíjazásért. Jöjjenek a részletek!

Open kategória (3v3)

Az open kategóriát szó szerint kell érteni, ugyanis tényleg bárki indulhat a versenyen, nincs semmilyen megkötés. A selejtezők legjobb négy csapata kvalifikálja magát a tatai döntőbe.

Open kategória díjazása:

I. helyezett csapat: 300 000 Ft + élménytankozás
II. helyezett csapat: 180 000 Ft + élménytankozás
III. helyezett csapat: 120 000 Ft + élménytankozás
IV. helyezett csapat: 60 000 Ft + élménytankozás

A selejtezőket május 19-én és május 26-án bonyolítják le, a nevezésről és a további részletekről a WOTInfo oldalán olvashatsz.

Nevezés az első Open selejtezőre!

Nevezés a második Open selejtezőre!

Honvédségi kategória (3v3)

A hivatalos állományban lévő katonák, valamint a Honvéd Kadét Programban szereplő intézmények diákjai külön kategóriában mérik össze erejüket. A felkészítést a Lenovo Legion Honvéd Esport Akadémia biztosítja, amely szervezet felkérte erre a feladatra Dani2999-et, az ország egyik legjobb WoT-osát.

Honvédségi kategória díjazása:

I. helyezett csapat: 3 x 50 000 Ft értékű vásárlási utalvány + élménytankozás
II. helyezett csapat: 3 x 30 000 Ft értékű vásárlási utalvány + élménytankozás
III. helyezett csapat: 3 x 20.000 Ft értékű vásárlási utalvány + élménytankozás
IV. helyezett csapat: 3 x 10 000 Ft értékű vásárlási utalvány + élménytankozás

Minden játékos, aki a selejtezőből továbbjut, beülhet egy Leopárd tankba, vagyis tényleg egy örök élménnyel gazdagodhat!

A selejtezőket május 18-án (kadét) és május 25-én (honvéd) rendezik meg, a legjobb 2-2 trió jut be a döntőbe.

A Digital Warriors WoT versenyének döntőjét 2024. május 31-én rendezik meg Tatán, a MH Klapka György 1. Páncélosdandárjánál. Az eseményeket Tankelit, valamint MrScheff Twitch csatornáin érhetitek el, a két streamerhez csatlakozik Aranyosi Péter, a méltán népszerű humorista.

A Digital Warriors:Leopard Mission 2 - WoT Kupa a Honvédelmi Minisztérium és a Honvédelmi Sportszövetség e-sport versenye. Kiírója a Magyar E-sport Szövetség, szakmai partnere a wotinfo.hu, technikai partnere a Gamerland, közvetítő partnere pedig az Esport1.

Kövess Minket!



Gamer szótár