BREAKING: Itt a Rings of Power 2. évadának első előzetese

BREAKING: Itt a Rings of Power 2. évadának első előzetese

Folytatódik a The Rings of Power, nyáron jön a második szezon.

Több, mint 20 éve már annak, hogy a Gyűrűk ura trilógia filmjeit élvezhettük a mozikban és habár egyértelműen filmklasszikusok születtek Peter Jacksonék keze alól, nem lett volna rossz, ha nem kezdik el tönkretenni a legendát még több produkcióval. A Hobbit filmek sem úgy sikerültek, ahogy vártuk (egyáltalán miért lettek filmek és miért nem csak egy darab Hobbit-film született?!), a 2022-es The Rings of Power pedig... hát... nézhető. Legjobb szívvel is csak nézhető. Én őszintén imádom J. R. R. Tolkien össze munkáját, minden könyve ott sorakozik a polcomon és bár csalódtam a The Rings of Powerben, nem utáltam annyira, mint sokan mások. Egyszer-kétszer abszolút végig lehet nézni, de megértema zokat a rajongókat is, akik nagyot csalódtak a szériában.

A felemás fogadtatás ellenére is berendelték azonban a második évadot, ami még idén nyáron berobban a Prime Video kínálatába. Kíváncsian várjuk, hogy tudnak-e majd bármin is javítani a készítők, de tekintve, hogy több helyen szétbarmolták a könyvekben lefektetett lore-t és idővonalat, kötve hinnénk, hogy az első évad után bármekkora csodát is tudnak majd művelni.

Ezeket olvastad már?

Ettől függetlenül várjuk a második szezont, megkapja majd a maga esélyét. Most pedig megjött a második szezon első előzetese is, ami azt is elárulta, hogy augusztus 29-én tér vissza a széria.

Ezt láttad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár