Új infók derültek ki 2026 és 2027 Call of Duty játékairól

Új infók derültek ki 2026 és 2027 Call of Duty játékairól

Nem várt hírek rázták fel a Call of Duty közösséget, friss infók érkeztek a 26-os és 27-es játékról is!

Egyre nagyobb a csőtörés az Activision háza táján, azok után, hogy több forrásból is megtudtuk, hogy a június 9-i Xbox Showcase-en valószínűleg egy Black Ops szériát gyarapító játékot fog bemutatni majd a cég a nekik dedikált Call of Duty panelon, még több információ érkezett a 2024-es CoD-ról, de kaptunk morzsákat a 25-ös, 26-os, de még a 2027-es játékokról is.

Az utóbbi napokban sok találgatás övezte a Call of Dutyt, a játékosközösség a napokban azzal magyarázta több Xbox-os stúdió bezárását, hogy kevés bevételt termelnek a Game Passban első naptól elérhető címek. Sarah Bond, az Xbox elnöke gyorsan véget vetett a pletykáknak, a Call of Duty a tervek szerint érkezik a Game Passbe, a játékosok pedig új pletykákat kerestek. Nem csak kerestek, találtak is, egészen pontosan a 2026-os és 2027-es Call of Dutyról derültek ki most idő előtt információk.

A megbízható forrásairól híres leaker és adat bányász VISCERAL X (korábban Twitter) profilján osztott meg új híreket a készülő CoD játékokról. Ha igazak az információk (és a tapasztalat azt mutatja, hogy VISCERAL infói inkább igazak mint nem), akkor a 2026-os Project Devilwood névre hallgató CoD-ot az Infinity Ward készíti majd és a 2013-as Ghosts játékot szeretné valahogy kiegészíteni vagy újra dolgozni. A 2027-es játékról is csepegtetett híreket VISCERAL, ha minden igaz az Advanced Warfare folytatása érkezik majd a Sledgehammer gondozásában.

Mit szóltok az érkező Call of Duty játékokról leakelt hírekhez?

Frissítés: Az éjszaka során kiderült, hogy a VISCERAL és Vodyispog által belengetett hírek mégis hamisnak bizonyultak. Az adatbányászok egy megbízható, a játékhoz közeli forrásukkal való tárgyalás után posztoltak X-re, amiben elnézést kértek követőiktől és bocsánatot kértek a közösségtől amiért túl gyorsan osztottak meg hamis vagy féligaz információkat. Azt még a két leaker sem tudja, hogy pontosan miben volt igazuk vagy miben tévedtek, elméletileg folyamatosan folytatnak tárgyalásokat a forrásukkal. Előfordulhat, hogy a VISCERAL és Vodyispog csak hamis információkkal akart egy kis hírnévre szert tenni, de az is lehet, hogy az Activision csitította el őket egy kis jogi fenyegetőzéssel.

Kövess Minket!



Gamer szótár