Mit keresnek anime lányok az egyik legrealisztikusabb háborús játékban?

Mit keresnek anime lányok az egyik legrealisztikusabb háborús játékban?

Iskolás lányok kezébe került az összes tank.

Az együttműködések ma már nagyon fontos részét képezik számos játéknak, azonban a legtöbb esetben ezek két olyan brand között valósulnak meg, melyek világa jócskán fedi egymást. Néha előfordul, hogy két teljesen eltérő dolog találkozik, és épp az abszurditás miatt valami jó és szórakoztató esemény sül ki belőle, de ez a ritkább forgatókönyv. Ezek közé sorolhatjuk a World of Tanks többedjére érkező Girls und Panzer kollaborációját, mely során anime lányok lepik el a játékot.

Ez elsőre nagyon furán hangzik, hiszen az egyik legrealisztikusabb háborús játékról van szó, ahol utolsó vérig tartó tankcsatákat vívhatunk, míg a másik oldalon nagy szemű és színes hajú tinédzser lányok állnak. A Girls und Panzer sztorija szerint ezek az anime karakterek a sportolás helyett a tankok vezetését, és az azokkal való versenyzést választották. Ez tehát a kapcsolódási pont a két világ között.

Az esemény keretében ezek a lányok alkothatják a legénységünket, és cuki matricákkal láthatjuk el tankjainkat, melyekből két új példánnyal is találkozhatunk a BT-42 Jatkosota HS és a Tiger II Kuromorimine személyében. Természetesen itt attól sem kell tartanunk, hogy felrobbanunk, hiszen az utolsó pillanatban előkerül a fehér zászló, és senki nem kerül kiiktatásra.

Az együttműködés május 16-án veszi kezdetét, és korlátozott ideig lesz elérhető a játékosok számára.

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár