18

Elmúltál már 18 éves?


/
CS2-es matekérettségit kaptak a TippmixPro CS2 Masters játékosai

CS2-es matekérettségit kaptak a TippmixPro CS2 Masters játékosai

A rájátszás első két résztvevője már megvan, szombaton kezd a B csoport!

Mivel a 2024-es érettségik és a 2024-es tavaszi TippmixPro CS2 Masters is májusban jut főszerephez, fogtuk leültettük vizsgázni a verseny játékosait. Persze nem kellett elemzést írniuk és egyetleneteket megoldaniuk, de kipróbálhatták tudásukat egy kis Counter-Strike-kal fűszerezett matek, történelem és földrajz érettségivizsgán. Elsőként lássuk, hogy miként teljesített az A csoport alakulatainak egy-egy játékosa, illetve az extraként a buliba beszálló R3H4B. Őt az Esport1TV Counter-Strike közvetítéseiről ismerhetitek, az ország egyik legjobb kommentátora, aki garantáltan felráz bármilyen unalmas meccset is, de most nem ez volt a lényeg, hanem hogy tudja-e például a Zeus killek után járó pénz mennyiségét? Hát...

Múlt hét hétvégén az A csoport már le is játszotta a meccseit. Szombaton és vasárnap követhettük őket élőben, az összecsapások pedig mondhatni papírforma eredményeket hoztak. A Spirittel nem volt bírás, ők a felső ágról jutottak be a rájátszásba, míg az alsó ágon a HeatWave eSport tudott végigmenetelni a bullpeek és a positive vibeS kárára. Ők ketten tehát (a Spirit Gaming és a HeatWave eSport) már biztosan ott lesznek a két napos rájátszásban, aminek ezúttal mind a két napját LAN-on tartjuk, méghozzá május 25-én és 26-án.

Hétvégén pedig folytatódik a csoportkör! Jönnek a B csoport mérkőzései a Lenovo Legion Honvéd, a DEAC, a BUHAWI és a Békéscsabai Esport Egyesület csapataival. A meccseket szokás szerint a twitch.tv/esport1tv követhetitek majd, mindkét napon 17:30-as kezdéssel.

A B CSOPORT CSAPATAI ÉS FELÁLLÁSAIK:

Lenovo Legion Honvéd DEAC BUHAWI Békéscsabai Esport Egyesület
er9k makszi coolio Tishler
vincso flasi fleav Pofon
kylian NONS3NS bodito D3adeye
s1cklxrd Szkvrtl xavi SLT__
noleN ToT_T1 Kamion juanxd-
pmk (csere) vizer (edző) Myekry (csere)

Ezt láttad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár