18

Elmúltál már 18 éves?


/
Egy vetkőző amerikai nő lett a Dublin–New York portál végzete

Egy vetkőző amerikai nő lett a Dublin–New York portál végzete

Valószínűleg az sem segített a portálon, hogy az írek és az amerikaiak konstans egymás sértegetésére használták.

Bár külsőleg hasonlítanak rá, nem éppen csillagkapu az a két túlméretezett, 0-24 üzemelő kaputelefon, amit Dublin és New York utcáin helyeztek el. Az ötlet egyszerűsége ellenére a múlt hét óta működő, portálnak nevezett köztéri videóchates kapukat mindenki imádta, hamar turisztikai látványossággá váltak. Amivel viszont garantáltan nem számoltak a készítői, hogy az amerikaiak és az írek miket fognak mutogatni ezen keresztül egymásnak.

A káromkodástól kezdve a pornón át az önkényuralmi jelképek mutogatásáig mindenre volt példa, mióta elindult a portál. De egyébként amikor az első hírekben feltűnt a videóchat, már akkortájt előkerült egy videó, amin az írek éppen a 2001. szeptember 11-i terrortámadások legnépszerűbb fotóját, azaz a füstöt okádó ikertornyokat mutogatták a túloldalon ácsorgóknak:

Ezeket olvastad már?

A fenti videó azonban csak a jéghegy csúcsa volt, mert pár nappal később egy amerikai OnlyFans-modell, Ava Louise is meglátta a lehetőséget a portálban. Kontextus gyanánt, őt leginkább abból a 2020-as sztoriból lehet ismerni, amikor egy repülő mosdójában megnyalta a WC-csészét és ezzel elindította az ún. koronavírus-kihívást, ami miatt egy csomó másik influenszer is elkapta a betegséget. Ez alapján úgy feltételezzük, hogy minimális gondolkodás után született meg a mostani ötlete is, hogy a foglalkozását összekötve a turisztikai látványossággal fogja magát, a portál elé áll és a melleit mutogatja az íreknek:

A fenti videó eredetileg a nő Instagramján jelent meg, és a teljes változatában az is el hangzik a szájából, hogy „úgy gondoltam, a dublini emberek megérdemlik, hogy lássanak két New York-i, otthon növesztett krumplit.” Amivel viszont garantáltan nem számolt, hogy a magamutogatását követően a portálok üzemeltetői inkább kikapcsolják az egészet. A New York Post alapján a hivatalos magyarázat az, hogy szoftveres hiba miatt kapcsolták ki a portálokat. De valójában igen nyilvánvaló, hogy az emberek viselkedése nyírta ki az elsőre mókásnak tűnő ötletet. Szóval a rengeteg érdeklődést kiváltó portálok egyike jelenleg így fest:

Twitter: @fernossi1

Kövess Minket!



Gamer szótár