Hátborzongató trailert kapott a Dead by Daylight alkotóinak új horrorjátéka

Hátborzongató trailert kapott a Dead by Daylight alkotóinak új horrorjátéka

A The Casting of Frank Stone-t egyhamar biztosan nem felejted el.

Az aszimmetrikus alkotások koronázatlan királyának számító Dead by Daylight nem csak a zsáner kedvelőit képes beszippantani, hanem mindenkit, aki egy kis intenzív izgalomra, emellett közösségi élményre áhítozik. Ráadásul a 2016-os megjelenése óta számtalan frissítést kapott már, és elképesztően sokszínűvé vált, emiatt nem véletlen, hogy a mai napig a legjátszottabb címek között tartják számon.

Ezeket olvastad már?

A Behaviour Interactive tehát tudja mitől döglik a légy. Viszont míg ők multiplayerben gondolkoznak, addig a Supermassive Games az egyjátékos kalandokat részesíti előnyben. A közös a két csapatban pedig az, hogy elképesztően rajonganak a horror műfajért. Az utóbbi fejlesztőbrigádnak köszönhetjük az olyan interaktív játékokat, mint az Until Dawn, a The Dark Pictures Anthology részei, a The Quarry, de például a Little Nightmares harmadik epizódjáért is ők felelnek.

Ez a két stúdió most egymásra talált, és közös gyermekük nem más lesz, mint a The Casting of Frank Stone. Rögtönk kaptunk is egy előzetest, amelyből kiderül, hogy mire számíthatunk a Dead by Daylight univerzumában játszódó új játékban. A leírás szerint a következő történet elevenedik majd meg a képernyőn:

„1980 nyarán négy barát elindul, hogy örökre beírják magukat a horrorfilmek történetébe. Azonban útjuk során olyan dolgot is lencsevégre kapnak, amely beindít egy addig elképzelhetetlen jelenséget. Dönts a sorsukról, alakítsd te a kapcsolataikat, és felügyeld a Gyilkos malom [ez az alkotásuk címe] forgatását, egy hamarosan kultikussá váló, alattomos hatással bíró filmet...

A The Casting of Frank Stone-ban egy sötét, elágazó narratívát kapsz. Te írod a forgatókönyvet – és te vagy az egyetlen dolog, ami egy csapat fiatal filmes élete és halála között áll. Változtasd meg a valóságot, nyiss új utakat a tetteiddel, és fedezd fel, milyen borzalmakat tartogathat a végső vágásod.”

A The Casting of Frank Stone a tervek szerint még 2024-ben megjelenik PC-re, Xbox Series X|S-re és PlayStation 5-re.

Kövess Minket!



Gamer szótár

LAN