BREAKING: A Rockstar megerősítette a GTA 6 megjelenési idejét

BREAKING: A Rockstar megerősítette a GTA 6 megjelenési idejét

Hát nem fogunk fél lábon állni a GTA 6-ig az már tuti!

Jó ideje tudni lehetett már, hogy magyar idő szerint ma éjjel 10:30-tól a Take-Two megtartja adott időszakukra vonatkozó pénzügyi megbeszélését, ami során publikusan is közölni szokták adott időszakra vonatkozó teljesítményüket, jövőbeli terveiket stb. Mindenki úgy gondolta, hogy még ezt megelőzően új infókkal szolgálnak majd a GTA 6-ról ám ez végül elmaradt... az mégsem. Bár nem volt annyire jó fej a Take-Two, hogy előre, már a délután folyamán közöltek volna infókat, azért csak ledobtak egy kisebb atombombát.

Megerősítették ugyanis a várva várt GTA 6 megjelenését. Az utóbbi hetekben már épp beindultak a pletykák miszerint 2026-ra csúszhat a játék, de ezeket a pletykákat most eloszlatták. A Take-Two hivatalosan is megerősítette, hogy a GTA 6 2025 őszén érkezik majd!

Persze ez még mindig csak a konzolos megjelenést jelenti, a PC-s portról továbbra sem eset egyetlen szó sem. Attól ugyan nem kell félni, hogy elmaradna a PC-s kiadás, attól viszont nyugodtan lehet, hogy az pontosan mikor lesz. Jó eséllyel nem csak 1-2 hónapot kell majd várnunk a PC-s GTA 6-ra, hanem jóval többet, rosszabb esetben akár éveket.

Kövess Minket!



Gamer szótár