Lenyűgöző díszlet és híres lovak a The Last of Us forgatásán

Lenyűgöző díszlet és híres lovak a The Last of Us forgatásán

Egy teljes város szeletét is megépítették, hogy minél hitelesebb legyen a széria.

Az év egyik legjobban várt eseménye volt a The Last of Us 2. évadának forgatása, amely jelenleg is zajlik Kanadában. Az már korábban kiderült hogyan fest Bella Ramsey Ellie-ként a folytatásban, de végre Isabela Mercedről is megjöttek az első fotók, hogy milyen lesz Dinaként. Mondanunk sem kell, hogy a rajongók megint betalálták a főszereplőt, és szerintük újra kellene castingolni Ellie-t.

Mindenesetre mivel nyilvános helyeken forgat a stáb, ezért esélyük sincs titokban tartani a részleteket. Az online közzétett felvételeken például megpillantható Bella Ramsey (Ellie) és Isabela Merced (Dina) egy olyan jelenet közben, ahol egy lóháton ülve járják be a környéket. A helyszín pedig pazar, abszolút felidézi a játék hangulatát a Vancouver-szigeten található Nanaimo belvárosa.

Igyekeztek minden részletre a lehető legjobban odafigyelni a díszlettervezők, és valóban úgy alakították ki az utcát, mintha egy poszt-apokaliptikus világban járnánk. Nanaimo a helyi hírportál információi szerint a seattle-i Capitol Hillt helyettesíti. Arról is beszámoltak, hogy az HBO beszerzett egy híres hollywoodi lovat, Jazzwayt is a The Last of Us 2. évadához. Jazzway eléggé híres állat, korábban például a Jurassic World: Dominion című filmben is láthattuk már, ráadásul akkora sztár, hogy van már egy dublőre is, Cinch, aki szükség esetén beugrik helyette.

Quentin Schneider, az állatok koordinátora elmondta:

„Elég jó állatok. A lovak jobbak, mint az emberek. Mindegyiküknek van normális munkája a farmon, aztán ott van a kiképzés. Megtanulnak lefeküdni, megtanulják, hogyan kell A-ból B-be menni, megtanulják, hogyan kell mindenféle dolgot csinálni.”

A The Last of Us Season 2 várhatóan valamikor 2025-ben jelenik meg. Amellett, hogy Merced csatlakozik a szereplőgárdához, mint Dina, a 2. évadban feltűnik Kaitlyn Dever is Abbyként, valamint Young Mazino alakítja Jesse-t.

Kövess Minket!



Gamer szótár