A The Witcher sztárja megkönnyebbült, hogy már csak 2 évad van hátra

A The Witcher sztárja megkönnyebbült, hogy már csak 2 évad van hátra

Freya Allan bevallotta, hogy nagy kihívást jelent számára a gondolatot, hogy még két évadot el kell készítenie a Netflix sikersorozatából.

A The Witcher egyik főszereplője, Freya Allan úgy tűnik megkönnyebbült, hogy az 5. évaddal véget ér a The Witcher széria.

Ezeket olvastad már?

A színésznő, aki a népszerű fantasy-sorozat 2019-es debütálása óta Cirit alakítja, és bár jelenleg a 4. szezon forgatásaival van elfoglalva, nemrég az Inversenek bevallotta, hogy kezdetben megijedt, amikor a streamingplatform megerősítette, hogy még legalább két évaddal terveznek annak ellenére, hogy Henry Cavill kiszállt Geralt, Ciri örökbefogadó apja és védelmezője szerepéből.

„Annyira kész voltam vele lelkileg. A legnagyobb kihívás az volt gondolatban, hogy még kettőt meg kell csinálnom. Ez lesz a vége egy hatalmas fejezetnek, amit nagyon várok és készen állok rá. De azt hiszem, amikor ténylegesen eljutok odáig, meg fogok döbbenni, hogy mennyire meg fog ütni.”

A The Witcher következő szezonjában az Éhezők viadala sztárja, Liam Hemsworth veszi át Cavill helyét a vajákként. Freya róla is elmonda őszinte véleményét, és egyrészt sajnálja, másrészt szeretné, ha a nézők adnának neki egy esélyt és elfogadnák őt, mert mindent megtesz, hogy a lehető legtöbbet kihozza Geraltból.

„Ez nagyon sok most neki. Ezért fontos volt mindenki számára, hogy tényleg éreztessük vele, ő is a család része.”

Freya Allan bár már nagyban forgat, a nagyvászonról sem hiányozhat, hiszen jelenleg is dübörög a mozikban A majmok bolygója: A birodalom (Kingdom of the Planet of the Apes), és úgy tűnik tetszik a közönségnek, mert eddig nagyszerűen teljesít a pénztáraknál – 5 nap alatt 130 millió dollárnál is többet hozott a konyhára. A filmben Mae-t alakítja, egy titokzatos és rendkívül intelligens embert, aki a reményteljes fiatal majomhoz, Noához (Owen Teague) csatlakozik, hogy megdöntsék a diktátorszerű Proximus Caesar (Kevin Durand) hatalmát.

Kövess Minket!



Gamer szótár