Már a Furiosa utáni Mad Max-filmre készül a rendező, és nem is akárkivel tervez

Már a Furiosa utáni Mad Max-filmre készül a rendező, és nem is akárkivel tervez

Tom Hardy úgy tűnik, végre ismét visszatérhet a pusztaságba.

George Miller egy fantasztikus univerzumot hozott létre 1979-ben a Mad Max-filmmel, és az elmúlt bő négy évtizedben ez a franchise a popkultúra részévé vált, és a nagyvásznon túl játékok és képregények formájában is megjelent már.

Ezeket olvastad már?

2015-ben aztán megjött A harag útja és ismét elkápráztatta a rajongókat, ami Milleren túl többek között Tom Hardynak és Charlize Theronnak volt köszönhető. Ez volt az egész saga egyik legjobban sikerült alkotása. A történet viszont itt nem ért véget, hiszen idén debütál egy előzményfilm (Furiosa: Történet a Mad Maxből – A Mad Max Saga), amely Furiosa eredetét mutatja be. Geroge Miller pedig nemrég elárulta, hogy egy másik előzményfilmet is tető alá akar hozni, amiben Hardy is visszatérne.

Hiába sikerült megnyerni az új epizódhoz Chris Hemsworth-t és Anya Taylor-Joy-t, sokan mégis Tom Hardyt szeretnék viszontlátni a képernyőn. Az Entertainment Weeklynek adott új interjújában George Miller megerősítette, hogy lesz egy cameo, amelynek roppant mód örülnek majd a rajongók. Sőt, mi több, már meg is írt egy sztorit, amely egy évvel a Fury Road előtt játszódik, és várhatóan valamikor a jövőben neki is látnak a forgatásnak.

„A Mad Max: Fury Road előkészítése során azt is megírtuk, hogy mi történt Maxszel abban az évben. Van egy egész történetünk erről, amit valamikor szeretnék összehozni, ha lesz rá lehetőségem.”

A harag útja előtt a hírek szerint Tom Hardy három Mad Max-filmre is leszerződött. Ezért az ő esetében nem az a kérdés, hogy visszatér-e, hanem inkább az, hogy mikor. George Miller nyilatkozata pedig arra enged következtetni, hogy minél hamarabb elő akarják ezt készíteni.

Kövess Minket!



Gamer szótár