10 000 forintnyi játékot ad ingyen a Steam, de sietned kell

10 000 forintnyi játékot ad ingyen a Steam, de sietned kell

Két merőben eltérő, de izgalmas játékot ad nekünk ajándékba a Steam.

Pontosan nem tudni, hogy miért – lehet jobb, ha nem is firtatjuk –, de a Steam két játékot ingyenesen letölthetővé tett egészen május 22-ig. Ha ezeket a címeket a könyvtárunkhoz adjuk, akkor több, mint 10 000 forintot spórolunk meg. Akkor is érdemes megcsinálni ezt a pár másodpercet igénylő folyamatot, ha elsőre egyik játék sem vett le a lábadról, hiszen később kitudja, hogy mikor jön meg a kedved hozzájuk.

Ezeket olvastad már?

 Endless Legend 

A 4K-játékok rajongóinak ez egy kötelező darab. A 2014-ben megjelent Endless Legend során 8 civilizáció közül választhatjuk meg, hogy melyiket szeretnénk vezetni. Ezután a mi feladatunk, hogy irányítsuk a növekedést, és biztosítsuk a túlélést. A véletlenszerűen generált világoknak és küldetéseknek hála a játék konkrétan végtelenszer újrajátszható. A játék eredeti ára 25 euró lenne, de most ide kattintva teljesen ingyenesen lecsaphattok rá.

 Orange Juice 

Az Orange Juice egy könnyen emészthető, aranyos kinézetű társasjáték, ami garantált szórakozást biztosít jó pár óra erejéig. A cukiságán túl nagyon fontos, hogy minden egyes a játékban megtalálható karakter külön-külön fejleszthető, és más a kiadónál készült címekből származnak – például Suguri, QP Shooting, vagy Sora. Egyedül is ellehet vele szórakozni, de csak barátok társaságában élvezhető igazán ez a kaland. A 7 eurós ár helyett, szintén ingyen nekünk adja a Valve ezt a játékot. Ide kattintva tölthetitek le.

Kövess Minket!



Gamer szótár