Pontosították a The Last of Us 2. szezonjának megjelenését

Pontosították a The Last of Us 2. szezonjának megjelenését

Szép lassan körvonalazódik, hogy mikor számíthatunk Joel és Ellie új kalandjára.

Az elmúlt években, akárcsak a korábbiakhoz képest, most is jó néhány nagyobb videojáték tévé- és filmadaptációját kaptunk, de csak az elmúlt 2-3 évben érzékelhető az, hogy igyekeznek sokkal körültekintőbben hozzányúlni a forráshoz a készítők. A 2023-as The Last of Us például ezek közé tartozik, hiszen tavaly meghódította a rajongók szívét, és elég hamar zöld utat is kapott a folytatás. Az HBO tehát dörzsölhette a markát, hogy legalább még egy évadon keresztül oda tudja majd szögezni a nézők figyelmét a streamingplatformjára, az első forgatási képek pedig arról árulkodnak, hogy van is miért izgulni, mert eléggé jónak tűnnek az eddig látott képek és videók. Nem csak az Ellie-t játszó Bella Ramsey bukkant fel a díszletek között, de megpillanthattuk végre Isabela Mercedet is Dinaként, illetve az is kiderült, hogy híres lovakkal dolgozhatnak egyes jelenetek alatt a szereplők.

Korábban egyébként arról volt szó, hogy 2025-ben kapjuk meg a második évadot, de a konkrét megjelenési dátum továbbra sem ismert. Bár most legalább egy kicsit még jobban leszűkítették a lehetőségeket. Ahogy arról a Deadline is beszámolt, a The Last of Us második szezonjának premierje valamikor 2025 első felében lesz esedékes. Ez egybevágna a sorozatban Bella Ramsey tavalyi nyilatkozataival.

Ezeket olvastad már?

Nemrég az HBO két új képet is megosztott, amelyen rögtön felismerhetjük a két főszereplőt, Joelt és Ellie (akiket Pedro Pascal, illetve Bella Ramsey alakít). A következő évadban több új kulcsszereplő is bemutatkozik, köztük Abby (Kaitlyn Dever alakítja), Dina (Isabel Merced) és Jesse (Young Mazino). Azt is megerősítette a stúdió, hogy a 2. évad nem öleli fel teljesen a videójáték részét – sőt, akár még az is előfordulhat, hogy bizonyos események másként alakulnak a folytatásban, mint azt már láthattuk a virtuális történet során.

Kövess Minket!



Gamer szótár