Azért lesz decemberben a Kraven premierje, mert nem bírsz majd betelni vele

Azért lesz decemberben a Kraven premierje, mert nem bírsz majd betelni vele

Elképesztő magabiztosággal küldik a filmet a mozikba.

A Sony egyelőre nem lehet nagyon büszke a saját filmes univerzumára, és bár nincs könnyű dolguk, de bizonyos tekintetben maguknak köszönhetik a gyenge szereplést. Egyrészt létrehozták a Pókember nélküli filmes univerzumukat a hálószövő ellenfeleiből, amely már alapból eléggé abszurdnak hangzik, de azzal is nagyon buktak, hogy a Venom PG-13-alkotás lett, a többi produkcióra pedig nagyon szót sem érdemes pazarolni – a Venom 2 és a Morbius ritka gagyi lett.

Ezeket olvastad már?

Kraven, a vadász (Kraven the hunter) következik a sorban, de az első trailer itt sem volt túl meggyőző. Az pedig csak hab a tortán, hogy végül a nyári premiert a stúdió végül ismét elhalasztotta, és csak decemberben mutatják be majd a filmet. A projekt producere, Matt Tolmach azt is megindokolta, hogy a Sony miért döntött így. A Collidernek adott interjújából derült ki, hogy ez egy stratégiai lépés volt:

„Kraven karácsonyra költözött, mert izgatottak vagyunk miatta, és ez az ünnepi időszak a legjobb számára, hiszen ekkor van az embereknek idejük arra, hogy újra és újra megnézzék a filmeket. Ez valóban azt tükrözi, hogy a stúdió hogyan vélekedik a filmről. Nagyon izgatottak vagyunk.”

Nem ez az első eset, hogy eltolták a Kraven premierjét, mivel eredetileg már 2023. január 13-án be lehetett volna rá ülni, de aztán ezt magyarázat nélkül átcsúsztatták október 6-ára. A SAG-AFTRA sztrájkjai miatt pedig kénytelenek voltak egészen 2024. augusztus 30-ig eltolni a bemutatót.

A hírek szerint egyébként a nyár azért nem volt jó a stúdiónak, mert ez az első R-kategóriás Marvel-filmjük, és ez az időszak tele lesz ilyen besorolású alkotással, köztük az Alien: Romulusszal (augusztus 16.), a Horizon: An American Saga - Chapter 2-vel (augusztus 16.) és a várva várt The Crow (augusztus 23.) remake-kel. Ebből is látszik, hogy a Sony nem merte ellenük küldeni Kravent, mert valószínűleg nem tudta volna felvenni a versenyt a konkurenciával.

Az Aaron Taylor-Johnson főszereplésével készülő Kraven, a vadász első trailere ízelítőt adott a rajongóknak abból, hogy mire számíthatnak, ezért már most érdemes felkészülni a téli ámokfutásra, és a megújult Rhinóra.

Kövess Minket!



Gamer szótár