Egész Las Vegas beleborzongott a zseniális Stranger Things promóba

Egész Las Vegas beleborzongott a zseniális Stranger Things promóba

Aki látta, az biztosan nem felejti majd el soha a Stranger Things új kedvcsinálóját.

Közeledik a Stranger Things utolsó évada és a végső leszámolás, és ez azt jelenti, hogy beindul a marketingkampány is, hogy minél több emberhez eljusson az ötödik, egyben befejező évad híre. Nem csak az Egyesült Államokban rajonganak rengetegen ezért a szériáért, de csak a tengeren túlon képesek olyan ötleteket is megvalósítani, mint a mostani. A Stranger Things az USA-ban lassan a popkultúra részévé válik, különböző merchandise-októl egészen a vidámparkokig, a Netflix sikersorozatának a népszerűsége folyamatosan csak nő. Most egy új és annál hátborzongatóbb módját eszelték ki, hogy ismét behozzák a köztudatba. Megjelent ugyanis egy promó teaser videó a Las Vegas Gömbön (Sphere), amely egy következő szintre emeli az izgalmat.

Ezeket olvastad már?

Egy úttörő együttműködés keretében a Stranger Things VR-csapata és a Meta Quest VR egyesítette erőit, hogy május 19. előestéjén egy olyan magával ragadó élményt hozzanak létre, amilyet még nem lehetett látni. A Vegas Sphere, a legmodernebb szórakozóhely adott otthont egy félelmetes kalandnak, amely Hawkins szívébe repítette a rajongókat. A Gömb azt az illúziót keltette, mintha a széria egyik rettegett kapuját nyitották volna meg, így a Mind Flayer is életre kelt.

A VR-élmény a legmodernebb technológiát használta fel a sorozat földalatti birodalmának újrateremtéséhez, így a rajongók gyorsan megismerhették a Upside Downban leselkedő borzalmakat. Mindennek tetejébe a Gömb lüktető fényei és a Netflix-szerű hangzásvilág egyesekre rendesen a frászt hozta.

Miközben a különböző felhasználók elárasztották az X-et a dicséreteikkel, addig másokban inkább félelmet keltett a virtuális valóság, és volt olyan is, aki azt mondta „ez egy rémálom lesz valakinek, aki gombázik”.

Ennek ellenére sajnos nem járhatunk teljes örömtáncot, ugyanis a Stranger Things ötödik évadának forgatása még közel sem ért véget, a megjelenési dátumot pedig még meg sem erősítették. Bennfentes források szerint az is megtörténhet, hogy csak 2025-ben láthatjuk a folytatást.

Kövess Minket!



Gamer szótár