Ki nem találnád kik felelnek a The Sims mozifilmért

Ki nem találnád kik felelnek a The Sims mozifilmért

Azt meg végképp nehéz elképzelni, hogy miről szól majd a történet.

Az Amazon MGM gondolkozott el azon az ötleten, hogy mi lenne, ha nagyvászonra vinné az egyik legnépszerűbb videójátékos franchise-t, a The Simset. Ez már csak azért is tűnt őrült vállalkozásnak, mert alapvetően ez egy életszimulátor, tehát maguk a játékosok alakítják a karakterük történetét, és igazából nem pusztán játszanak, hanem rendezgetik a simek mindennapjait. Ez pedig érdekesen festene a moziban, de úgy tűnik Hollywoodban nem ismerik azt a szót, hogy lehetetlen.

Ezeket olvastad már?

Az ötletet követően a projekt most egy következő szakaszba lépett, miután a stúdió zöld utat adott neki, és már úgy tűnik az is megvan, hogy ki felel majd érte. A hírek szerint Margot Robbie lesz a producer, miután az Amazon diadalmaskodott a licitháborúban. A rendezői feladatokat pedig Kate Herron látja majd el, aki az elmúlt években olyan sorozatokon is dolgozott, mint a The Last of Us, a Loki és a Szexoktatás. Állítólag a Netflix nagyobb ajánlatottal rukkolt elő, de az EA végül mégis az Amazon mellé állt, mivel inkább mozis megjelenést szerettek volna, mintsem csak egy streaminges premiert.

Bár Robbie nem feltétlenül fog szerepelni a The Sims filmben, ez egy újabb érdekes feladat lehet a fiatal színésznő számára a karrierjében. Miután tavaly a Barbie kapcsán szintén elvállalta a produceri feladatokat a főszerep mellett, úgy tűnik, hogy ez az irány lehet számára a legjövedelmezőbb. A The Sims és a Barbie abban különbözik egymástól, hogy az egyik egy videojáték-adaptáció, a másik pedig egy népszerű játékbaba franchise-t, de van bennük némi hasonlóság is, többek között a bennük rejlő valós szerepjáték.

Kövess Minket!