Már az előrendelt jegyekkel rekordot döntött a Deadpool és Wolverine

Már az előrendelt jegyekkel rekordot döntött a Deadpool és Wolverine

Az R-besorolású alkotások között még egyetlen egy sem volt képes erre, mint a Ryan Reynolds és Hugh Jackman nevével fémjelzett mozifilm.

A Disney és a Marvel Studios első R-kategóriás filmje, a Deadpool & Wolverine már nyolc héttel a bemutatója előtt elképesztő mennyiségű embert mozgat meg, hiszen miután megnyílt a lehetőség a jegyvásárlásra, már az első napi jegyeladásokból elképesztő összeget kalapozott össze. A 8 millió dollár elég figyelemre méltó egy R-kategóriás filmtől két hónappal a premierje előtt. A Ryan Reynolds és Hugh Jackman főszereplésével, Shawn Levy rendezésében készülő harmadik felvonás július 26-án érkezik meg a mozikba.

Ezeket olvastad már?

Bár a Deadpool & Wolverine jegyeladásaihoz nincs közvetlen összehasonlítási alap a Covid előtti időszakot illetően, a jelenlegi teljesítménye bőven felülmúlja a Warner Bros/DC féle Batman (6,5 millió dollár), a Disney féle Galaxis őrzői 3 (Guardians of the Galaxy Vol. 3 – 6 millió dollár) és a Lionsgate R-besorolású John Wick: Chapter 4 (1,4 millió dollár) első 24 órás értékesítéseit. A Batman és Galaxis őrzői a háromnapos nyitóhétvégén 134 millió, illetve 118,4 millió dollárral kezdett, ezek alapján a Deadpool és Wolverine óriásit szólhat a kasszáknál két hónap múlva.

Ez a film lehet az, amelyik hasonló jelenséget kreál magának, mint tavaly a Barbenheimer, és tömegeket vonz majd be a mozikba. A nyári vetélytársai közé tartozik az Inside Out 2, a Despicable Me 4 és a Twisters, így ezek alapján úgy tűnik nem nagyon lesz kihívója.

Az AMC főnöke, Adam Aron X-en osztotta meg túláradó örömét

„Már mintegy 200 000 mozirajongó vette meg a jegyét. Ez minden eddiginél több az AMC történetében, mint bármely másik R-besorolású filmnél valaha is megtörtént.”

A két korábbi Deadpool-film együttesen 1,56 milliárd dollárt hozott a globális jegypénztáraknál. A Marvel-franchise ezen részét korábban a 20th Century Fox kezelte, még a Disney-fúzió előtt.

Kövess Minket!



Gamer szótár