A nyári megújulással a régi konzolosok elköszönhetnek a Hunt: Showdown-tól

A nyári megújulással a régi konzolosok elköszönhetnek a Hunt: Showdown-tól

Ezt a nagyszerű bejelentést csak egyetlen dolog árnyékolja be.

A Hunt: Showdown egy különleges játék, mert bár a 2019-es megjelenését követően gyorsan a rajongók szívéhez nőtt az western stílusú kompetitív, első személyű PvP fejvadász játék, amelyben helyet kapott a PvE is. Ami miatt viszont sokaknak rémisztő lehet, az a játékmenet, ugyanis nem egy kis könnyed délutáni lövöldözést ígér ez a cím, ettől függetlenül egy kemény mag a mai napig élvezettel vág neki minden egyes körnek. A legjobb hír pedig, hogy a Crytek idén nyáron egy óriási frissítéssel rukkol majd elő, amit csak úgy jellemeznek: teljesen új korszak kezdődik a játékban. Minden jóban viszont van valami rossz is, az update után ugyanis már nem lesz játszható majd a Hunt PlayStation 4-en és Xbox One-on.

Ezeket olvastad már?

Ez nem teljesen új keletű információ, ugyanis a vállalat már tavaly szeptemberben is előhozakodott vele, hogy nem folytatják a régi generációs konzolok támogatását, de most már azt is tudni lehet, hogy mikor jön el ez a nap. Megjelent egy új videó is, amelyben David Fifield, a franchise vezetője elmesélte azt is, hogy minden egyes felhasználó fiókja, és a hozzájuk tartozó DLC-k egyszerűen csak átkerülnek az új verzióba, és ezért nem kell majd külön fizetni. Azok sem veszítenek el semmit, akik eddig PS4-en vagy Xbox One-on tolták a játékot, csak szerezniük kell majd egy másik konzolt, ha folytatni akarják a küzdelmet.

Ha minden igaz, akkor az újdonságok között olyan dolgokra számíthatunk, mint a felhasználói felület megváltozása, a grafika és a teljesítmény javítása, valamint a csalók ellen is sokkal határozottabban szeretnének fellépni a jövőben. A frissítés természetesen a játékmenetre is hatással lesz, ezért a fejlődési rendszer, a játékosok feltámasztása, a HP-csíkok felosztása, illetve a földre vitt játékosok felgyújtása is módosul majd.

Az új korszakot a CryEngine 5.11-es változata 2024. augusztus 14-én hozza el a játékba.

Aki egyébként nem ismerné a Hunt: Showdown-t, azoknak annyit még azért megosztunk, hogy ez egy extraction shooter, és a legfontosabb célunk, hogy irtózatos lényeket ejtsünk el, és a trófeájukkal a zsebünkben találjunk magunknak egy kijáratot, mielőtt a többi játékos, vagy a bóklászó szörnyek le nem szednének minket.

Kövess Minket!



Gamer szótár