Duópartnert keresel IRL, ezek most a legforróbb társkereső appok

Duópartnert keresel IRL, ezek most a legforróbb társkereső appok

Gamer barátnőt, vagy barátot keresel? Akkor érdemes körbenézni a legnépszerűbb mobilos társkereső alkalmazások között.

Egy betöltetlen piaci rést jelent, hogy a mai napig nem készült olyan magyarokat is bevonzó társkereső szolgáltatás, amely teljeskörű támogatás mellett, kifejezetten a videójátékosokat célozza meg. A hagyományos módszerek mellett, azaz ismerkedés a virtuális környezetben/gamer bárokban/LAN-okon/gamer rendezvényeken, lehet érdemes megnézni azt, hogy milyen lehetőségek vannak azok előtt, akik mobil appon szeretnék megtalálni a duó partnerüket akár egy 'quick playre', akár hosszabb időtartamra. 2024-ben ezeket érdemes szem előtt tartanod, ha fejest ugrasz ebbe a hatalmas óceánba, amit a 'dating' alkalmazások jelenteken ma.

Ezeket olvastad már?

Tinder

Még mindig az abszolút legnépszerűbbnek számít az a Tinder, amely szép lassan minden területen piacvezetővé vált. Minden területen, értsd, nemcsak az egyéjszakás kalandok kedvelői regisztrálnak már fel rá, hanem gyakorlatilag bárki, aki rövidebb-hosszabb távon szeretne megállapodni valaki mellett. A prémium előfizetéseket (+, Gold és Platinum) érdemes elfelejteni, ugyanis a beszámolók alapján hiú ábrándokba kergetnek, cserébe rendesen megrövidítik a pénztárcád.

Legnagyobb előny: Mindenki ismeri, messze ez a legnépszerűbb Magyarországon és az egész világon

Legnagyobb hátrány: Ha hátránynak lehet nevezni azt, hogy a nemek aránya nagyjából úgy oszlik el, hogy 70%-a a felhasználóknak férfi, 30%-uk nő.

Bumble

Nagyon sokan döntenek úgy, hogy inkább döngicsélnének, azaz a kezdeményezést ráhagyják a nőkre. A Bumble-nek ez az exkluzivitása, avagy a 'hölgyválasz', hamarosan a feledés homályába merül, mivel a fejlesztők azon dolgoznak, hogy ezt megváltoztassák. Hamarosan beszélgetést lehet kezdeményezni az uraknak is a platformon, nem kell megvárni, amíg a kinézett hölgy ír először. Kérdés persze, hogy ilyen feltételek mellett ki marad még a Bumble-ön, amikor nagyjából ugyanazt kínálja majd a szolgáltatás, mint a Tinder.

Legnagyobb előny: Férfi-női arány 60-40%, valamint még mindig lehetőséget biztosít arra, hogy a hölgyek tegyék meg a kezdőlépést

Legnagyobb hátrány: Jelentősen kevesebben használják, mint a Tindert

Badoo

Számos történetet lehet olvasni a neten arról, hogy a Badoon találkoztak először egymással, ma már gyerekeket nevelnek boldog házasságban. Jóval nagyobb tömegek mozognak rajta, mint a Bumble-ön, de a felhasználók átlagéletkora eltolódott a 40+-os irányba, így a fiatalok annyira nem rajonganak érte.

Legnagyobb előny: Nagyon sokan használják, igaz, főleg az idősebbek

Legnagyobb hátrány: Az ingyenes verzió elég 'üres', fiatalokat elvétve találni rajta

Happn

Kinéztél valakit a buszon, de nem merted megszólítani? Irány a Happn, ahol megtalálhatod azokat a személyeket, akikkel keresztezték útjaitok egymást. A helymeghatározás alapú társkeresés kifejezetten izgalmas, azonban nem annyira egyszerű. Sajnos nagyon kevesen regisztrálnak fel erre a társkeresőre, így aprócska az esély, hogy egyedülálló kiszemelteddel fel tudod venni a kapcsolatot a virtuális térben.

Legnagyobb előny: Ötletes alapok, a GPS-re épülő társkeresés úttörője

Legnagyobb hátrány: Nagyon kevesen regisztrálnak rá

Facebook

Bizony, a legtöbb felhasználóval rendelkező közösségi média platformon is lehet társat keresni. Pillanatok alatt elkészíthető a profil, majd kölcsönös match esetén már lehet is folytatni az ismerkedést a Messengerben. Érdekesség, hogy lehet szűrni azokra a potenciális találatokra, akik közös csoportban szerepelnek veled, azaz már van is egy olyan pont, ami beindíthatja a beszélgetést.

Legnagyobb előny: Alig találni valakit, aki nincs fenn Facebookon. Innen már csak egy lépés, hogy a beépített társkeresőben is összefuss vele. Teljesen ingyenes

Legnagyobb hátrány: Nincs igazán múltja, sokan tartanak tőle, hogy a nyilvános profiljukat ennyire 'kiteregessék'

A legjobb tanács az internetes társkereséshez, hogy mindig figyelj oda arra, hogy mit osztasz meg magadról, mibe egyezel bele. A biztonságot helyezd minden és mindenki elé, ugyanis ebben a térben bárki behúzhat a csőbe. Nem azt tanácsoljuk, hogy hamis adatokkal ismerkedj, de a leírásodba azért ne tedd bele a személyi igazolványod számát és a tartózkodási címed.

Kövess Minket!



Gamer szótár