Top 5 INGYENES AI-eszköz, amit most azonnal próbálj ki!

Top 5 INGYENES AI-eszköz, amit most azonnal próbálj ki!

Nem veszítesz semmit azzal, ha ezekre az ingyenes alkalmazásokra áldozol néhány órát a szabadidődből.

Az elmúlt években rohamos fejlődésnek indultak azok az alkalmazások, amelyek a mesterséges intelligenciát hívják segítségül ahhoz, hogy megkönnyítsék az emberek életét. Lehet ellenezni azt, hogy egyre több cég kezdi el használni a mindennapokban az AI-t, de miért ne állnál be inkább te is a sorba? Rengeteg hasznos, az alapokat könnyedén elsajátítható eszköz található a neten, amelyekért egyetlen forintot sem kell fizetned. Ezek közül öt darabot találsz meg az alábbiakban!

Ezeket olvastad már?

1. ChatGPT

Természetesen a listát nem is lehet mással kezdeni, mint a ChatGPT-vel, amit tényleg lassan már minden internetet használó ember ismer a világon. Az OpenAI által fejlesztett nyelvi modell remekül hasznosítható több területen, például lehet vele csevegni majdnem minden témáról (azért érződik néhány területen a cenzúra), sőt a programozáshoz és a tartalomgeneráláshoz is képes segítséget nyújtani.

2. Grammarly

Ha fontosnak tartod a helyesírást idegen nyelven, akkor próbáld ki a Grammarlyt. Az MI-n alapuló 'nyelvtantanár' képes arra, hogy az írott szövegben minél kevesebb hiba keletkezzen. Nagy erőssége, hogy az alapvető nyelvhelyesség mellett képes belenyúlni a stílusba is, így születhetnek meg az olyan irományok, amelyek az információ átadása és kérése mellett élményt nyújtanak az olvasónak. A prémium verzió képes felismerni a plagizálást, sőt akár szókincset is lehet vele fejleszteni, ha már unod a Duolingót.

3. Synthesia AI

Egyetlen forint ráfordítása nélkül készíthetsz olyan videókat a Synthesiával, amelyekhez csak egy szöveget kell beírni az erre megfelelő helyre. A megfelelő bemeneti információk után az AI generál egy olyan mozgóképet, amit az oktatásban, a marketing területén vagy a saját szórakoztatásra is lehet használni. A szerkesztés pofonegyszerű, egyre több és több nyelv elérhető, miközben nem kell aggódni az exportálással és megosztással sem.

4. Canva

Nem igazán kell bemutatni azoknak a Canvát, akik már valaha szerettek volna belekóstolni úgy a digitális művészetbe, hogy nem rendelkeznek előképzettséggel. Meglepően könnyedén használható az alkalmazás felülete, gyorsan átláthatóak a folyamatok. A sablonok segítenek abban, hogy néhány kattintással elkészüljön a nagy mű. Ha nincs ötlet, akkor ott a médiatár, amiben ingyenes és fizetős tartalmak megtalálhatóak a poszterektől a meghívókon keresztül a logókig.

5. Suno

Ha mindig is érezted magadban Mozartot vagy David Guettát, akkor a Sunót neked találták ki. Rövid szövegek segítségével megmondhatod a mesterséges intelligenciának, hogy milyen stílusú, tempójú zenét szeretnél, amit utána szabadon szerkeszthetsz további részletek hozzáadásával.

Mindegyik program előnye, hogy nagyon egyszerű elsajátítani az alapokat, de igazi mesterévé csak akkor válhatsz, ha elmélyülsz bennük.

Neked van kedvenc AI-eszközöd?

Kövess Minket!



Gamer szótár