A 'farokterápia' nem vicc: 5 eszköz, amitől lemész hídba

A 'farokterápia' nem vicc: 5 eszköz, amitől lemész hídba

Ezek közül vajon hányat használnátok otthon a mindennapokban?

Az elmúlt években a technológia ismét robbanásszerűen fejlődik, ez pedig azt jelenti, hogy mindenféle formájú, méretű, színű és típusú kiegészítő találmánnyal összefuthatunk a virtuális térben, de akár a való világban is. Míg a legtöbbjük valamilyen formába illeszkedik a mindennapjainkban, és valódi haszna lehet, addig akad néhány furcsa kütyü is, ami miatt vakargatjuk a fejünket, és egyszerűen nem értjük hogyan jöhettek létre.

Ezeket olvastad már?

A kreativitás és az innováció egyaránt fontos a haladást illetően. De néha a feltalálók fantáziája egy kicsit túl messzire megy. Mi is ledobtuk a hajunkat mikor megláttuk ezeket a kiegészítő eszközöket, a WC-papír szállító kis robottól kezdve a terápiás farokkal ellátott párnáig tényleg csak a képzelet szab határt a technológiának. Sok ilyen termékre már csak azért is jó ránézni, hogy jobb kedvre derítsenek, de léteznek olyan furcsa kütyük is, amelyek valóban hasznosak. Akár a nevetés miatt vagy itt, akár egy balga karácsonyi ajándékot keresel, íme a legszokatlanabb kütyüinek összefoglalója:

1. Dyson Zone

A fejhallgató aktív zajszűréssel és arcmaszkkal rendelkezik, amely kiszűri a levegőben lévő káros méreganyagokat.

Kikiáltási áruk 949 dollár.

2. Charmin Rollbot

A RollBot elhozza neked a WC-papírt. Ez minden, amire képes. Egyetlen célra tervezték: hogy vécépapírt vigyen a vécén rekedt, vécépapír nélküli embereknek.

3. A Pavlok

Ez egy olyan viselhető eszköz, amely elektromos ingerek segítségével segíti a jó szokások kialakítását, miközben megszünteti a rosszakat. Letesztelt, ügyfelek által jóváhagyott készülékről van szó: 2013 óta több, mint 100 000 darabot értékesítettek belőle, és olyan dolgokat sikerült vele elérni, mint a sóvárgás lecsökkentése, formába lendülés, vagy a korábbi ébredés.

4. Quoobo

A Quoobo egy szokatlan, bolyhos párna, farokkal. Elsősorban a kényelmet szolgálja, másodsorban pedig 'farokterápiaként' is emlegetnek. Ha megsimogatják, finoman hullámzik. Ha dörzsölik, játékosan ringatózik. És időnként csóválja a farkát, csak hogy köszönjön. Ez egy megnyugtató kommunikáció, amely az állatokhoz hasonlóan megmelengeti az emberek szívét.

A termékhez kitalált szlogen így hangzik: „Kezdje el a "farokterápiát" még ma, és vegye körbe magát bolyhos szeretettel.”

5. Nyúl r1 (Rabbit r1)

Ez egy zsebben hordozható AI társ, amelyet arra terveztek, hogy szóban elhangzó parancsokat követően segítsen elvégezni a mindennapi teendőket. Ha például azt kéred tőle, hogy jegyzeteljen, akkor az r1 már el is kezdi a felvételt, a megfelelő szolgáltatás elindításával. Az eszköz fülel, mindent felvesz, miközben ezt a folyamatot egy gombnyomással le lehet állítani.

Ára 199 dollár.

Kövess Minket!



Gamer szótár