Érkezik az Immortalized Legend Ahri, Faker saját különleges kinézete

Érkezik az Immortalized Legend Ahri, Faker saját különleges kinézete

Faker Legendák csarnokába iktatása nemcsak egy szép kitüntetés, saját egyedi kinézet is jár mellé.

Pár nappal ezelőtt jelentette be a Riot Games, hogy (nem meglepő módon) Faker lesz az első aki helyet kap a League of Legends saját dicsőség csarnokában a "Legendák Csarnokában". A hatalmas elismerés nem csak annyit jelent, hogy a Riot Games felrakja Lee "Faker" Sang-hyeok képét valahol az irodájukban, egy játékbeli event és legalább egy Faker nevével ellátott egyedi kinézet is bekerül a játékba. Ha mindez nem lenne elég, a Riot még egy dokumentumfilmet is készített Faker tiszteletére, ami június 14-én, 17 órától lesz megtekinthető.

Azt eddig is tudtuk, hogy a legendás koreai játékos egyik kedvenc hőse Ahri, a kilencfarkú róka, ráadásul valószínűleg rá is kérte volna a 2023-as League of Legends világbajnokság megnyeréséért járó kinézetet, ha nem szólnak közbe a Riot tervei. A feltételezések szerint Faker miután megtudta, hogy a kitüntetése mellé választhat egy különleges kinézetet is, arra jutott, hogy Ahri helyett Oriannára kéri a VB skint, Ahrira pedig a Legendák Csarnoka kinézetet kapja majd.

A League of Legends egy videóval készült kifejezetten erre az alkalomra, amin Ahri keresztül sétál egy csarnokon, Faker korábbi világbajnoki kinézetet kapó hősei között. (Ryze, Syndra, Zed, Orianna) Még akár az is előfordulhat, hogy az angolul Immortalized Legend Ahri névre hallgató kinézet egy különleges (ultimate) skin lesz, tekintve, hogy a videóban több színkombináció és öltözet is feltűnik Ahrin.

Ezeket olvastad már?

Az LCK Global YouTube csatorna is nagyon készül a következő, Fakert ünneplő időszakra, először egy 10 perces válogatást adtak ki a legendás koreai középső ösvényes legjobb megmozdulásairól, majd egy rövidebb promó anyagot Faker Worlds szerepléseiről.

Ti nektek ki a kedvenc profi játékosotok?

Kövess Minket!



Gamer szótár