Teljesítik a rajongók álmát az új Pókember sorozattal

Teljesítik a rajongók álmát az új Pókember sorozattal

Nem a már megszokott MCU-s vonalat viszik tovább a Your Friendly Neighborhood Spider-Man-nel.

A hamarosan induló animációs sorozatról egyelőre nem tudunk olyan sok mindent. Egyelőre premierdátumot sem kapott, csak úgy hírlik nem kell már sokat várni rá, illetve az sem tiszta, hogy pontosan miről szól majd – legalábbis mostanáig. Amellett egyébként, hogy Tom Holland, ha minden igaz, visszatér a Pókember 4-ben, szeretnék visszacsábítani Tobey Maguire-t és Andrew Garfieldet is a jövőben, de emellett nem ez az egyetlen Pókemberre fókuszáló projekt a Marvel Studiosnál. A Your Friendly Neighborhood Spider-Man című animációs sorozat debütálása még a Pókember 4 előtt megtörténik a Disney+-on, és most a széria showrunnere megosztotta, hogy ennek örülni fognak a rajongók, mert azt kapják a karakterrel kapcsolatban, amire már régóta várnak.

Ezeket olvastad már?

A ComicBook.com-nak nyilatkozva Brad Winderbaum, a Marvel Studios animációs és streaming részlegének vezetője elárulta, hogy ez a széria minden amire a karakter rajongói vágytak. Winderbaum szerint egy olyan történetet mesélnek el, amely arra koncentrál, hogy Peter megpróbál segíteni a nagynénjének, miközben teljesen le van égve, és mindezt össze kell egyeztetnie a szuperhős életével. Miután az MCU-ban új dolgokat próbáltak ki a hálószövővel, inkább a klasszikus irányba terelnék vissza Peter Parkert az animációs sorozattal.

„Úgy értem, a Your Friendly Neighborhood Spider-Man enyhén szólva is elképesztő. Szerintem tényleg meg fogja lepni az embereket. Nagyon hasonlít a Steve Ditko által elkészített képregényekre. Peter Parker a középiskolában próbál boldogulni, gondoskodni a nagynénjéről, teljesen le van égve, és emellett még nyakába szakad a szuperhősködés is. Ez alapvetően A Pókember, és Jeff Trammell, a sorozat alkotója azt csinálta, amit szerintem az emberek imádni fognak, mert felépítette ezt a karakterekből álló együttest Peter köré, akibe beleszeretünk.”

Kövess Minket!



Gamer szótár