Nem vicc, Nicolas Cage lesz a következő Pókember

Nem vicc, Nicolas Cage lesz a következő Pókember

Egy élőszereplős Pókember sorozat főszereplőjeként is bizonyíthat a korábbi akciószínész.

Nicolas Cage nevéről aligha egy szuperhős jutna bárki eszébe is, pedig nem áll távol ez a műfaj tőle, hiszen 2007-ben és 2011-ben már magára öltötte egy különleges karakter – CGI – gúnyáját. Másfél évtizeddel ezelőtt játszhatta el A szellemlovas című filmek főszerepét, és azt kell mondjuk, bár egyik rész sem alkotott maradandót, kellemes meglepetés volt Johnny Blaze-ként látni.

Ezeket olvastad már?

A korábbi pletykák pedig most igaznak bizonyultak, és ennek alapján kijelenthető, hogy ő lesz a Noir című élőszereplős sorozatnak a főszereplője, amelyet az MGM+ és az Amazon Prime Video rendelt meg.

„A Marvel-univerzum kibővítése a Noir-ral egyedülállóan különleges lehetőség, és megtiszteltetés számunkra, hogy bemutathatjuk a sorozatot a Prime Video előfizetőinek.

A rendkívül tehetséges Nicolas Cage ideális választás az új szuperhősünk szerepére, és Phil Lorddal, Christopher Millerrel, Amy Pascallal, valamint a hihetetlen csapattal a Sony a lehető leghitelesebb módon szeretné kiterjeszteni az univerzumát.” – mondta Vernon Sanders, az Amazon MGM Studios televíziós részlegének vezetője.

Cage egyszer már eljátszotta ezt a szerepet, igaz akkor csak a hangját kölcsönözte a karakternek. Noir az Oscar-díjas Pókember: Irány a Pókverzum című animációs filmben tűnt fel először, de most újra megmutathatja majd magát, immáron élőszereplős formában. A hivatalos sztori szerint Noir egy öregedő és szerencsétlen magánnyomozó (Cage) történetét meséli el az 1930-as évek New Yorkjában, aki kénytelen szembenézni a múlttal, mint a város egyetlen szuperhőse.

A stábhoz csatlakoztak az Irány a Pókverzum kreatív elméi is, ezért úgy tűnik Phil Lorddal, Christopher Millerrel és Amy Pascallal a fedélzeten elég jó kilátásokkal vághatnak neki az élőszereplős adaptációnak.

„Teljesen el vagyunk ragadtatva, hogy Nicolas Cage lesz a sorozat főszereplője! Senki más nem tudna ilyen pátoszt, fájdalmat és szívet belerakni ebbe a különleges karakterbe.” - mondta Katherine Pope, a Sony Pictures Television Studios elnöke.

Ez lesz egyébként Cage első komolyabb televíziós szerepe. Régóta dicsérik filmes a munkásságáért, bár volt egy bő évtized, amikor nagyon sok gagyi alkotásban is részt vett – többek között azért, mert le volt égve anyagilag –, de azt senki nem vitathatja, hogy voltak kiváló projektjei, az 1995-ös Las Vegas, végállomásért (Leaving Las Vegas) például Oscar-díjjal jutalmazták.

Kövess Minket!



Gamer szótár