Többek között Tom Hardyval érkezhet a Tőrbe ejtve harmadik része

Többek között Tom Hardyval érkezhet a Tőrbe ejtve harmadik része

Immáron hivatalos, hogy a legendás nyomozó visszatér, hogy egy újabb kacifántos ügyet oldjon meg.

2019-ben debütált a Rian Johnson által rendezett Tőrbe ejtve, melyben Benoit Blanck – Daniel Craig – nyomozását követhetjük figyelemmel. Az izgalmas forgatókönyvön túl – amit Oscar-díjra is jelöltek –, a számos felbukkanó kedvelt színész tette még élvezetesebbé a nagy sikerű filmet – többek között Ana de Armas, Chris Evans és Christopher Plummer is feltűnt benne. A debütálás után egyértelművé vált, hogy kell a folytatás, amit 2022-ben meg is kaptunk – Madelin Clyne, Edward Norton és Dave Bautista szereplésével –, most pedig már a harmadik részre készülhetünk, melyről a napokban kiderült, hogy a Wake Up Dead Man: A Knives Out Mystery nevet kapta, és pár lehetséges szereplő neve is felmerült.

A nyomozó szerepében természetesen továbbra is Daniel Craiget láthatjuk, ez egy biztos pont. A pletykák arról szólnak, hogy színészek között feltűnhet Cailee Spaeny, aki a 2023-as Priscilla főszereplője, az idén befutott Challengersből ismerős Josh O'Connor, a főként vígjátékokban látható Lindsay Lohan, és a legendás Tom Hardy.

Ezeket olvastad már?

Ezek még nem hivatalos információk, de az biztos, hogy a Tőrbe ejtve harmadik részében is igazai sztárparádéra készülhetünk. A film pontos megjelenési dátumot még nem kapott, de a Netflixnél a 2025-ös időszakot tüntették fel. Valószínűleg év végén, az ünnepi időszakban számíthatunk rá, ahogy ez a korábbi részek esetében is történt.

Kövess Minket!



Gamer szótár