A The Boys sztárja szerint Homelander szétrúgná Superman hátsóját

A The Boys sztárja szerint Homelander szétrúgná Superman hátsóját

A két színész viccesen összeszólalkozott ebben a témában.

A The Boys sztárja, Antony Starr is kifejtette véleményét a nagy port kavaró vitával kapcsolatban, amely arról szól, hogy vajon ki nyerne egy élethalálharcban, Homelander vagy Superman?! Egyik kollégája és színésztársa, Jack Quaid nemrég tett egy kijelentést, miszerint az Acélember jól helyben hagyná Homelandert egy ilyen pofozkodás során, Starr azonban nem hagyta annyiban a dolgot és azzal vágott vissza, hogy Homelander „szétrúgná Superman seggét”.

„Ó, tényleg? Ezt gondolja? Elmondom miért rúgná szét Homelander Superman seggét. Nincs kriptonit, és Homie nem tiszta eszközökkel harcolna. Ő az a típus, aki azt mondja, „Ó, elkaptál!”, ahogy a földre kerül, majd felkel és homokot szór a szemedbe. Ő egy szemét csávó. Míg Superman mindig olyan, „Ó, én nem tennék ilyet. Ártatlan gyerekek megsérülhetnek.” Homie a gyerekeket tekintené emberi pajzsnak.”

Ezeket olvastad már?

Starr a Screen Rantnek nyilatkozva egy nem meglepően sötét és brutális stratégiát fogalmazott meg Homelander számára, és úgy véli, hogy a főgonosz kegyetlensége az, ami miatt győzne egy ilyen küzdelem során. Persze a Superman-rajongóknak ehhez biztosan lesz mit hozzáfűzniük.

Quaid, aki együtt szerepel Starral a The Boys című sorozatban, valamint Superman hangját adja a My Adventures with Superman című animációs sorozatban, nemrég kijelentette, hogy Superman győzne, ha valaha is megmérkőzne Homelanderrel:

„Muszáj neki, igaz? Ha nem, akkor mindannyian bajban vagyunk. Azt hiszem, Superman sajátos verziójának még sokat kell fejlődnie, és még fel kell fedeznie néhány olyan erőt, amiről mindannyian tudjuk, hogy benne van, de adjunk neki néhány szezont, és biztosan legyőzheti Homelandert.”

Nem kell aggódni, mindkét rajongótábor örülhet, hiszen lesz negyedik évad a The Boysnak, és már javában készül a James Gunn féle DCU első alkotása is, amelynek főszereplője nem más, mint az újragondolt Superman.

Kövess Minket!



Gamer szótár