Készülj fel, mert Lady Gaga új Harley Quinnje megdöbbentő lesz a Joker 2-ben

Készülj fel, mert Lady Gaga új Harley Quinnje megdöbbentő lesz a Joker 2-ben

Kaptunk már ízelítőt, hogy miként néz majd ki Lady Gaga a Joker 2-ben Harley Quinnként, de most a színésznő is elmondta, hogy ez a történet valami teljesen új a bohóc hercegnője számára.

Gaga lesz a főszereplője Joaquin Phoenix mellett a filmnek, amelynek hivatalos címe magyarul az lesz, hogy Joker: Kétszemélyes téboly (Joker: Folie à Deux).

„Tudjátok, az én Harley-verzióm az enyém, és nagyon hiteles a filmhez és ezekhez a karakterekhez. Soha nem csináltam még olyat, mint ebben a filmben, szóval az egész teljesen új és nagyon szórakoztató lesz.” – árulta el az énekesnő/színésznő az Access Hollywoodnak.

A Joker 2-ből eddig egy teljes hosszúságú trailer készült, amiben Gaga Harley-ja is feltűnik, de sokkal többet nem tudtunk meg róla, vagy épp a Jokerrel való kapcsolatáról. Az viszont leszűrhető, hogy ezúttal nem egy pszichiáter lesz eredetileg a karakter, hanem az Arkham páciense, és úgy tűnik, hogy ő lesz igazán rossz hatással Jokerre, megfordítva a képregényekben megszokott dinamikájukat.

A trailerből nem sok mindent lehet megtudni a film cselekményéről, azon túl, hogy bepillantást nyerhetünk a Joker és Harley közötti kémiára, egy zeneszámra és egy esküvőre, amelyben az első Joker-filmből visszatérő karakter is szerepel. Rengeteg easter egget is felfedezhetünk az előzetesben, többek között a hírhedt lépcsők visszatérése is kellemes látvány. Pedig egyébként a film lehet, hogy sokakat eltántorít majd, hiszen az előzetes információk szerint egy musicalről van szó, ez a műfaj azonban nem mindenkinek fekszik, főleg nem a mozikban.

A Joker második felvonása az Elseworlds világában létezik továbbra is, ami azt jelenti, hogy nem része James Gunn és Peter Safran DCU Chapter One: Gods and Monsters című fejezetének, ahogy a Matt Reeves által jegyzett Batman univerzuma is egy különálló dolog.

A Joker: Kétszemélyes téboly idén október 4-én debütál a mozikban.

Kövess Minket!



Gamer szótár