Napokon belül érkezik Netflixre a Breaking Bad sztárjának nagy sikerű sorozata

Napokon belül érkezik Netflixre a Breaking Bad sztárjának nagy sikerű sorozata

Végre Netflixre is felkerül a Showtime egyik legsikeresebb alkotása.

Habár valószínűleg a legtöbben a Breaking Bad Walter White-jaként ismerjük, rengeteg szuper film és sorozat kötődik Bryan Cranston nevéhez. A 68 éves Emmy-díjas színész a napokban osztotta meg követivel X-en, hogy hamarosan elérhető lesz az egyik kedvenc munkája – a Your Honor – a Netflix felületén.

A sorozatban Cranston egy New Orleans-i bírót alakít, akinek a fia nagyon zűrös ügybe keveredett egy helyi bűnöző családdal kapcsolatosan. Az apa természetesen mindent megtesz azért, hogy megvédje a gyermekét, és eltitkolja a történteket, azonban bonyolódnak az események, és egyre kilátástalanabbnak tűnik a helyzet. A sorozat alkotója – Peter Moffat – eredetileg csak egy évadot tervezett, ami Ron Ninio és Shlomo Mashiach által létrehozott izraeli Kvodo sorozat alapján készült, azonban a jó fogadtatásnak hála – neki volt a legnézettebb debütáló szezonja Showtime-on 6,6 millió heti nézővel– kapott még 10 részt, és a történet tavaly márciusban került végleges lezárásra.

„Ha még nem láttad ezt a limitált sorozatot, kérlek, nézd meg. Nagyon büszke vagyok rá. Remek szereplőgárdánk van, és a kanapé szélén ülve fogod követni a történetet" – áll az X-bejegyzésében.

A Your Honor tehát egy lebilincselő thrillernek ígérkezik, ahol ismét komoly szerepben láthatjuk Bryan Cranstont, akinek egyetlen célja, hogy megvédje családját. A sorozat május 31-étől lesz elérhető a Netflix kínálatában.

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár