Nem mindenkinek nyerte el Homelander MK1-es trailere a tetszését

Nem mindenkinek nyerte el Homelander MK1-es trailere a tetszését

A nagysikerű szériában megismert Homelander hamarosan a Mortal Kombat 1-ben is játszható karakter lesz, de előtte érdemes végignézni a bemutató videóját.

Kaptunk már négy nagyszerű extra bunyóst a Mortal Kombat 1-hez a Kombat Packnek köszönhetően, de most egy újabb trailer is napvilágot látott, amelyben bemutatkozik a The Boys nagyágyúja, Homelander, és az egyik korábbi veszedelmes harcos, Ferra is, aki majd a kameo-k táborát erősíti.

Először láthatjuk meg, hogy mire számíthatunk majd Homelandertől, de az is kiderült mire képes Ferra társként a küzdelmek során. Homelander a tervek szerint 2024. június 4-től jelenik meg, de először csak korai hozzáférésű karakterként, Ferra pedig június egy későbbi szakaszában csatlakozik a többiekhez.

Ezeket olvastad már?

Ahogy az várható volt, Homelander játékstílusa meglehetősen hasonló az Injustice sorozatban látott Supermanéhez. Omni-Man-nel ellentétben Homelander a lézer segítségével képes irányítása alá vonni a harcteret. Nem lesz egyszerű tehát ellene játszani, mivel elég sokoldalúan tudja bevetni a képességeit. Első ránézésre Homelander úgy tűnik, hogy megjelenésekor elég erős zónázó karakter lesz. Ne hidd, hogy egyszerűen csak át tudsz majd ugrani ezeken a lézereken, hogy közelebb férkőzz hozzá, miután a levegőben is képes megkínálni ellenfelét egy jól irányzott lézernyalábbal.

Az is kiderült, hogy a repülési képességének köszönhetően nagyon mozgékony. Rövid időre Homelander lebegni is tud, ezzel pedig szabadon mozoghat a játékos a meglátása szerint.

Íme az első trailer:

Kövess Minket!



Gamer szótár

LAN