Guy Ritchie-vel jön az új Sherlock Holmes projekt, de van benne egy csavar

Guy Ritchie-vel jön az új Sherlock Holmes projekt, de van benne egy csavar

Nem a filmet folytatja, egy teljesen új történetet mesélhet most el a nézőknek.

Az Amazon Prime Videonál felpörögtek az események, mostanában elég sok újdonságba belevágnak, főleg mióta a Fallout hatalmas sikert aratott náluk. Most például berendelték a Young Sherlock című sorozatot, amelynek a rendezője nem más lesz, mint Guy Ritchie.

Ezeket olvastad már?

Az ikonikus detektívnek a fiatalkorát mutatja majd be a széria, és inspirációként elsősorban Andy Lane Young Sherlock Holmes című ifjúsági könyvsorozata szolgált hozzá. A főszerepben Sir Arthur Conan Doyle fejéből kipattant 19 éves nyomozója lesz látható, és a történet akkor veszi majd kezdetét, amikor az Oxfordi Egyetemen egy gyilkossági rejtélybe keveredik. A fiatal Sherlockot Hero Fiennes Tiffin játszhatja el, akivel a neves rendező már dolgozott együtt a The Ministry of Ungentlemanly Warfare című produkció során, melynek főszereplője Henry Cavill, hazánkban azonban ezt az alkotást nem vetítik a mozik.

Ritchie korábban a 2009-es Sherlock Holmes és a 2011-es Sherlock Holmes: Game of Shadows folytatásért felelt, olyan sztárokkal a fedélzeten, mint Robert Downey Jr. és Jude Law.

A Young Sherlock forgatókönyvírója és showrunere Matthew Parkhill (Deep State) lesz, a szkript megírásában viszont segít neki Simon Kelton (Eddie the Eagle), illetve az Inspirational Entertainment nevű független cégén keresztül Ivan Atkinson (The Gentlemen), Simon Maxwell (The Woman in the Wall), Dhana Gilbert (The Marvelous Mrs. Maisel), Colin Wilson (The Mandalorian), Marc Resteghini és Lane is hozzáteszi a magáét.

A filmet a Motive Pictures forgalmazza majd, Guy Ritchie eközben így nyilatkozott erről a projektről:

„A Young Sherlockban a detektív egy izgalmas új változatát láthatjuk majd, akit mindenki ismerni vél, de talán így eddig még soha nem képzelték el.”

Kövess Minket!



Gamer szótár