LoL: Itt az első videó az új mágus hősről

LoL: Itt az első videó az új mágus hősről

A videót a SkinSpotlights YouTube csatornára töltötték fel. Érkezhet az új mágus karakter?

Pár nap múlva már kezdődik a nyár, mi meg még mindig csak egy új karaktert kaptunk a League of Legendsbe. Smolder még január végén repült be a játékba, azóta pedig csak a hosszú ideig elhúzódó Skarner reworköt kaptuk. Bár a Riot Games jelezte, hogy idéntől visszavesznek az új hősök megjelenéséből és nem tartják az évi 5-6 karakter megjelenést mint ahogy azt eddig tették, azért néha jól esik egy kis változatosság a játékban, már csak azért is, hogy bővítsék a hányattatott sorsú történetét a League of Legendsnek.

Ezeket olvastad már?

Nem is olyan régen írtunk arról, hogy valószínűleg véletlenül felkerült pár kép meg hangulatjel a PBE-re amin a következő karaktert Aurorát láthattuk. Most tovább csöpögött a Riot Games csap, a League of Legends fejlesztőkkel szorosan együttműködő SkinSpotlights YouTube csatornára töltöttek fel egy 3-4 perces videót amin Aurora és Ornn találkozásának történetét nézhetjük végig egy interaktív képregény formájában:

A történet első képkockáiban (feltehetőleg) Swain hollói figyelik ahogy az Aurora előtt  kinyílik Ornn lakhelyének kapuja. Az új vastaya más volt mint elődei és ezt Ornn is érezte rajta. A fiatal Aurora nem önző szándékkal lépett be a hegy kapuján, nem valamilyen különleges fegyverre volt szüksége... Egy barátján akart segíteni. Itt jelenik meg először Aurora egyik jellegzetessége. Az új solo ösvényes mágus ugyanis lát olyan dolgokat amit más nem. Bele tud tekinteni a lelki világba. Valószínű, hogy ez a barát (egy agancsos lény) is ebből a másik világból származik.

Aurora pálcája, SkinSpotlight

A történet szerint Ornn egy varázspálcát kovácsolt az ifjú Aurorának, aki annak segítségével portált tud nyitni egy másik helyre. (Lehet pont a lelki világba?) Az is kiderül, hogy az új hős és Ornn jó barátok és gyakran töltenek időt együtt a kovácsisten otthonában. Aurora még egy kis Ornn bábut is ajándékozott a magányos kovácsnak.

TI nektek hogy tetszik az új hős és a freljordi isten története?

Kövess Minket!



Gamer szótár