Aki retteg a bohócoktól, most ne nézzen ide - Előzménysorozatot kap az Az

Aki retteg a bohócoktól, most ne nézzen ide - Előzménysorozatot kap az Az

A Max hozza el a Welcome to Derry-t, amelyben Bill Skarsgård is visszatér, hogy ismét Pennywise bőrébe bújva hozza rá a frászt a nézőkre.

Skarsgård nem csak visszahozza a lánghajú bohócot, hanem a sorozat executive producere is lesz. Újra együtt dolgozhat Andy Muschiettivel – akinek a két mozifilmet köszönhetjük –, így a nagyvászon után a kisképernyőn is bemutathatnak egy ijesztő kalandot.

Skarsgård először a 2017-es filmben bukkant fel, mint Pennywise. Az adaptáció Stephen King It (Az) című regényén alapult, majd később a színész a 2019-es folytatásban is visszatért – Az - Második fejezet (It Chapter Two). Tavaly márciusban egyébként arról számolt be, hogy nem áll szándékában részt venni a készülő előzményben, de nyilvánvalóan nem tudja abbahagyni a 'bohóckodást', és azóta végül aláírt, hogy újra eljátssza a szerepet.

Ezeket olvastad már?

Bár az előzménysorozatot 2022 óta fejlesztik, arról, hogy mire számíthatunk, egyelőre kevés a részlet – ezért még a projekt címét, a Welcome to Derry-t sem feltétlenül érdemes készpénznek venni. Kilenc epizódot viszont már biztosan kapunk, ebből négyet Andy Muschietti rendez majd, ezzel tovább bővítve Stephen King univerzumát. Jason Fuchs, az első rész forgatókönyvírója is helyet kapott a stábban, de azt egyelőre nem tudni, hogy most vajon beleszólhat-e a sztori alakulásába.

A Welcome to Derry a tervek szerint idén halloweenkor debütált volna, de az HBO és a Max elnök-vezérigazgatója, Casey Bloys szerint most már inkább eltolják 2025-re.

Kövess Minket!



Gamer szótár