Még a Dűnésnél is betegebb lett a Deadpool és Wolverine popcornos vödre

Még a Dűnésnél is betegebb lett a Deadpool és Wolverine popcornos vödre

Ryan Reynolds nem mondott hülyeséget, mikor azt mondta várjuk ki a végét, míg bemutatják a Deadpool és Wolverinehoz kitalált kiegészítőt.

Emlékeztek még a Dűne második részéhez bedobott popcornos vödörre, amelyet sokan nem igazán tudtak hova tenni a dizájnja miatt? Ha esetleg arról úgy gondoltad, hogy furcsa, akkor érdemes egy pillantást vetned a következőre is.

Ryan Reynolds ugyanis leleplezte a közösségi médiában a Deadpool és a Rozsomák című filmhez készített új popcornos vödröt – és a reklámvideó pont annyira őrült, mint amennyire az R-kategóriás szuperhőstől elvárható.

A Dűne 2 promója által inspirált Deadpool 3 vödröt Rozsomák fejéről mintázták, de van egy komikusan túlméretezett szája, amit meg lehet tölteni popcornnal – vagy a választott snackkel. Reynolds egy rövid videóval fedte fel a terméket, amelyhez a 2001: Űrodüsszeiából ismert Also Sprach Zarathustra című epikus dalt választotta aláfestő zenének.

A teljes videó a poénra és az abszurditásra épít, de a vége a legbetegebb, mikor vajat csorgatnak a műanyag Rozsomák arcára. Ha eddig még nem jött be a Deadpool és Wolverine marketingje, akkor ezzel valószínűleg mindenkit megvesznek kilóra, bár elképzelhető, hogy egyeseknek mégsem tetszik majd ez a dolog. Ettől függetlenül az már most is kijelenthető, hogy az év egyik legnagyobb durranása lehet ez a film.

Egyelőre azt nem tudni, hogy ez a vödör mennyibe kerül, illetve mikortól lesz kapható. A Dűne 2 esetében 24,99 dollárt kóstált, és a film népszerűségének köszönhetően gyorsan elfogyott a készlet.

A Deadpool és Rozsomák július 26-án kerül a mozikba.

Kövess Minket!



Gamer szótár