A DualSense kontrolleren lovagló Astro Botnál szórakoztatóbb dolgot ma nem fogsz látni

A DualSense kontrolleren lovagló Astro Botnál szórakoztatóbb dolgot ma nem fogsz látni

A platformerek szerelmeseire is gondolt a Sony a State of Playen – bemutatkozik a Team Asobi Astro Bot nevű játéka.

Az éjjeli State of Playen a Team Asobi is megmutatta magát, méghozzá az összes PlayStation 5-ön ott figyelő Astro's Playroom szellemi örökösével, az ezúttal már csak egyszerűen Astro Botnak nevezett, teljesértékű játékkal. A látottak alapján pedig egy zseniális programot kaphatunk majd, amit a műfaj kedvelői bizonyára imádni fognak. És nem csak a cukisága miatt, hanem azért is, mert rengeteg tartalommal készülnek a fejlesztők a rajtra.

Az Astro Botban 6 galaxis több mint 80 pályáját teljesíthetjük majd. A trailerben – aminek a látványáért odáig voltunk, a zenéjétől meg egyre inkább csak azon gondolkodtunk, van-e értelme az életnek – láthattunk sivatagos, erdős, vulkános és tengerpartos terepet is, tehát ilyen téren változatosnak ígérkezik. Az Astro's Playroomhoz hasonlóan itt is fontos szerepet kap a PlayStation 5: az előzetesben egy konzol űrhajóként tűnik fel, míg a dedikált kontrollerrel repkedni lehet majd. De ezen túlmenően a DualSense szerepet kap még a konkrét játékmenetben is, hiszen lesz 15 olyan képessége Astro Botnak, ami a vezérlőbe épített irányítási mechanikákra épül majd.

Ezeket olvastad már?

Az Astro Bot, amelynek előzetesét alább láthatjátok, szeptember 6-án érkezik, exkluzívan a PlayStation 5-re. A videóban számtalan PlayStation Studios franchise-ra utaltak a fejlesztők, így például a God of Warra, a Journey-re, az Unchartedra és a Shadow of the Colossusra is, csak hogy néhányat említsünk.

Kövess Minket!



Gamer szótár