Ballad Of Antara: Elképesztő látványvilág, ráadásul ingyen???

Ballad Of Antara: Elképesztő látványvilág, ráadásul ingyen???

Lehullott a lepel a TipsWorks Studio és az Infold Games közösen fejlesztett soulslike játékáról, a gyönyörű és ráadásul free to play Ballad of Antaráról.

Bepillantást nyertünk a sanghaji székhelyű TipsWorks stúdió következő nagy dobásába, a Ballad of Antarába. Az ingyenes akció-RPG játékban világok folynak össze és görbülnek meg, hősünkkel bejárhatjuk a normális világi síkot és az elképzelhetetlen és különleges "Para" névre keresztelt síkra is beléphetünk. Az emberek világát felemészteni igyekvő ősi "Para" erők elleni harcba csöppenünk majd bele, amiben több eltérő játszható karakterrel szállhatunk szembe a túlvilág katonáival.

A rövid bemutatóban túl sok minden nem hangzik el, megszokott, általános "más világ", bla bla, "semmi sem olyan amilyen volt", de nem is ez a lényeg, hanem a játék különleges látványvilága és karakterei, amiből viszont szerencsére mutatott bőven a trailer.

Látvány a Ballad of Antarából, TipsWorks Studio

A játszható karakterek képesek a normális és az elképzelhetetlen világok közötti utazásra, ráadásul mindegyik saját egyedi játékmenetet és kiegészítő történetet nyújt a kíváncsi játékosoknak. Az Emissariesnek hívott játszható hősök között nincs ott az videó végén látható kislány akit a hátunkon cipelünk majd az úton, de ő lesz a kulcsa az emberi világ megmentésének, mi pedig neki fogunk segíteni a pusztítás visszafordításában. Utunk során rengeteg próbatétellel, csavarral és ármánnyal találkozhatunk, miközben szemünk előtt nő fel a korábban még hátunkon cipelt kicsi lány.

A játék főhősei, TipsWorks Studio

Ha nem lenne elég a lebilincselő egyjátékos történet, a Balald of Antarát két másik barátunkkal közösen is végigvihetjük majd.

Ezeket olvastad már?

A csodaszép, távol-keleti kultúrából is merítő akció-RPG a tervek szerint 2025-ben érkezhet majd, a fejlesztő stúdió viszont még idén több információval és videóval is el fog látni minket. Ha igazak Yang Yang, a Tipsworks Studio fejesének állításai, akkor a megjelenés után is folyamatosan fejlesztenek majd a játékon új karakterekkel és területekkel, így velünk nő majd tovább a két világ.

Ti nektek tetszik az új akció-RPG?

Kövess Minket!



Gamer szótár