A Shogun után a Ghost of Tsushima világát is meghódíthatja Hiroyuki Sanada

A Shogun után a Ghost of Tsushima világát is meghódíthatja Hiroyuki Sanada

Nem várt fordulatot vettek a videójáták-adaptáció előkészületei.

Egy hiteles bennfentestől származó friss jelentés szerint a Shogun sztárja, Hiroyuki Sanada lehet a Ghost of Tsushima című film főszereplője. Bár az ilyen kiszivárogtatásokat természetesen mindig érdemes némi fenntartásokkal kezelni, de ha arra gondolunk, hogy nem olyan rég például még a Shogun második évadát is szentségtörésnek gondolták egyesek, pedig tényleg zöld utat kapott a sorozat folytatása, akkor valószínűleg erre az újabb videójáték-adaptációra is elég jó esély van. Az meg csak hab a tortán, hogy egy elismert és népszerű szériából választhatnak főszereplőt egy ilyen neves alkotáshoz, amely garancia lehet a sikerre is.

Ezeket olvastad már?

Nem a véletlen műve, hogy ez a játékot is nagyvászonra akarják vinni, hiszen a Sony új vezérigazgatónak hála, mindenféle módon megpróbálják tovább népszerűsíteni a franchise-jaikat. Korábban levetítették már a mozikban az Uncharted és a Gran Turismo filmváltozatait, és azokat jól fogadta a közönség, ezért nem lehet akadálya annak, hogy kapjunk egy élőszereplős Ghost of Tsushimát is.

Ez a hír először 2021-ben látott napvilágot, amikor a vállalat bejelentette, hogy a Sucker Punch nyílt világú szamurájos alkotását egy új módon is szeretnék bemutatni, és a hírek szerint a rendezésért az a Chad Stahelski felelne, akinek a John Wickek egyes részeit is köszönhetjük.

Egy megbízható bennfentesnek köszönhetően derült ki tehát, hogy Hiroyuki Sanada, az FX és a Hulu által berendelt Shogun tévésorozatának főszereplője jelenleg is tárgyalásokat folytat a Sonyval a Ghost of Tsushima kapcsán. A beavatatlanok számára elmondhatjuk, hogy Hiroyuki Sanada a Shogun első szezonjában Lord Yoshii Toranagát alakította, de feltűnt korábban már a Lostban és a Westworldben is, de olyan filmekből is ismerős lehet, mint Az utolsó szamuráj, a Sunshine, a Bosszúállók: Végjáték, John Wick 4 és a The Twilight Samurai.

Kövess Minket!



Gamer szótár